ce sa mai cred?
-
31 Mar 2008, 14:240 0buna dragele mele.zilele trecute tocmi mi-am facut un test de sarcina,care mi-a iesit pozitiv.nu-mi intarziase decat o saptamna cm dar mananc f mult,ma dor sanii,mi-e somn,am burtica tare,urinez des.toate astea m-au facut sa-l fac si uite ca mi-am indeplinit visul.banuiesc cand s-a intamplat conceptia,asa ca eu cred ca sunt insarcinata in 3 saptamani.azi am fost la ecograf si dr mi-a spus ca ea nu vede nimic acolo.intr-adevar mucoasa e mult mai ingrosata decat normal.nu stiu ce sa mai cred.se poate ca ecograful-nu prea performant de altfel-sa nu distinga embrionul la 3 sapt?eu sunt convinsa ca sunt gravida.mai am o fetita si stiu cum e.dati-mi si mie un sfat.a mai patit cineva asta?va pupic.
-
31 Mar 2008, 14:50la 3 saptamani normal ca nu se vede nimic, de aceea prima ecografie se face cam pe la 7 saptamani. stai linistita, esti gravida. Felicitari si sa ai un bebe sanatos!
-
31 Mar 2008, 20:19multumesc pentru mesaje.chiar nu aveam pe cine sa intreb.cu toate ca trupul si toate simturile imi spun ca acolo e un bebe,stiti cum e...o chestie din asta te deprima.asteptam cu emotie un raspuns.va pup.