amenoree =probleme mari ?
-
27 Mar 2008, 19:540 0Buna.Acum 2 sapt am avut o sangerare ca in prima zi a ciclului,putin.A doua zi nimic. Dupa cateva zile, dureri de burta f mari si profunde, de parca mi se rupea ceva inauntru.Am fost la medic,i-am spus ca nu mi-a venit ciclul decat putin ,c-am la 18 zile dupa cel din februarie,mi-a facut test de sarcina si a iesit neconculdent,adica prima linie roza bine si a doua dupa vreo 15 min.foarte usor vizibila.Mi-a facut ecograf, a zis ca nu vede nimic de sarcina,mi-a facut videocolposcopie si a zis ca am amenoree secundara.Mi-a dat tratament pt 5 zile cu antibiotice si pt 10 zile cu orgametril.acum sunt in a noua zi,durerile de san mi-au incetat putin,a inceput putin de vreo 2 zile ceva rozaliu pe chilot si c-am atat. Voi ce parere aveti? ASTEPT SI EU RASPUNSURI.
-
30 Mar 2008, 15:26la videocolposcopie se vede ca ai amenoree secundara?!ciudat eu am facut videocolposcopie pentru o cervicita!ce are colul cu amenoreea?chiar nu pricep?si eu sunt in ziua 36 si nu imi vine ciclul,si nu mai stiu ce sa fac!