Dantura perfecta
-
0 0M-ar interesa daca stiti 'trucuri'
pentru a avea o dantura curata, alba.
Oricit Colgate folosesc, nici un bun rezultat.Am incercat bicarbonatul + perhidrol- de trei ori pe saptamina, sau Pear- pasta de dinti-care albesc dintii- nici un semn! Stiu ca tigarile, cafeau- n-ar fi potrivite, dar totusi trebuie sa existe o solutie, nu costisitoare, pentru probleme 'minore'! -
Dentistul iti poate curata dintii, dar cam ataca smaltul, pt ca ii curata cam in profunzime. Cit de ingalbeniti sint? Imi pare rau sa-ti spun ca, daca vei continua sa fumezi si sa bei cafea des, degeaba te duci la stomatolog. Ei se vor ingalbeni din nou si iar vei fi clienta dentistului. Ar cam trebui sa alegi
antura alba sau tutunul
+cafeaua? -
Stiu asta de la cei de la tara, intotdeauna am fost surprinsa de dantura lor. Mama mea este de undeva din Baragan, si vreau sa spun ca a avut o dantura perfecta si super alba(ca dealtfel toti cei de pe acol
pana la aproape 55 ani. In tineretile lor nu prea exista pasta de dinti, decat "Cristal"...si in fiecare dimineata, cand eram in vizita la matusi, le vedeam de zor cu sarea si periuta....iti dai tu seama...cu 35 de ani in urma...Toti din familia mamei mele au danturi de mori de invidie...doar eu fac exceptie de la regula... -
si eu fumez ca turcu', cafele nu mai zic, 4-5 pe zi...ca sa nu fac scurta la maini de atata spalat pe dinti, mi-am luat una electrica, merge pe baterii...am si eu dintii ingalbeniti, putin, dar sunt...nu ma tenteaza sa ii albesc, daca sunt curati...NU-I NICI O PROBLEMA !!!
fetele ma plac asa, de ce sa ii albesc ??? -
Fetelor culoarea dintilor este data si de structura chimica a dentitiei. Cu cat contine mai mult carbon si mai putin calciu dintii sunt mai galbeni. Chiar si ceaiul face depuneri de tartru, nu numai cafeaua si tutunul. Din cate stiu mai exista si metoda de curatire cu ulstrasunete. Nu stiu in ce masura nu sparge smaltul. Mie mi s-a facut detartraj clasic. Oricum metodele cu sare, bicarbonat sau lamaie mi se pare ca sunt cele mai adecvate si mai aproape de natura. Pasta de dinti e ea buna, dar e limitata ca puteri si mai trebuie ajutata. Cauza principala ramane insa structura chimica.
-
eu am incercat tratament la stomatolog,
mi-am pus gel de albit din 2 in 2 seri timp de 2 saptamani si rezultatul a fost(este) fantastic.
nu stiu cat timp rezista dintii asa albi , sunt curioasa si eu.
Problema a fost ca m-a durut ingrozitor , ma dureau toate radacinile , stomatologul mea a zis ca n-a mai vazut asa ceva
nu stiu dc as mai rezista inca o data
dar baba.... -
Chiar asa, mai Orion, mai, cat ar fi fetele astea de batute in cap, poate ne spui si noua in cate secole te-ai specializat si la stomatologie, dermatologie, medicina generala, ce sa mai vorbesc...sunt SOCATA!
Si mai vezi si tu exprimare doctoriceasca, cum dr... se poate naste cineva cu dintii colorati.... si nascut gata cu dintisori...Uf, si mai polizeaza si smaltul, fie si microscopic, si tu ne recomanzi cu caldura...Halal medic!