MASAJE&TRATAMENTE CORPORALE etc

•  
    yla
    • 57 mesaje
    26 Mar 2008, 14:53
    0 0
    Buna evelor,cred ca dispar mesajele de pe forum am lasat dimineata iar acum nu mai este nici unul,stiti cumva ce se intampla?Ma ocup cu masaje,tratamente corporale,impachetari,epilat cu ceara clasica si de unica folosinta,detin aparatura necesara inclusiv aparatul Starvac.Preturile sant accesibile,pentru ca lucrez la domiciliulmeu.Zona Big Berceni,Bucuresti,tel:0722.193.150 sau 0765.517.453.
  •  
    • 68 mesaje
    29 Mar 2008, 19:57
    0 0
    buna!!! aparatul tau e bun si pentru sunculitele de pe burta??? te rog da-mi si mie niste detalii despre el pe email daca se poate...cuteblurose@yahoo.com.merci!!
  •  
    • 1148 mesaje
    29 Mar 2008, 20:02
    0 0
    cred ca iti dispar mesajele pentru ca sunt considerate reclame
  •  
    yla
    • 57 mesaje
    30 Mar 2008, 22:30
    0 0
    Mactyler depinde ce consideri sunculite,dar da, da rezultat dar nu fara ajutorul tau.Acele sunculite de pe abdomen se duc si de la impachetari la termo sau tunel.
  •  
    • 68 mesaje
    31 Mar 2008, 20:26
    0 0
    intotdeauna am avut burtica si chiar daca slabesc nu se duce. inafara de asta are un aspect asa flasc.....am incercat impachetarile la un salon cosmetic si masaj anticelulitic dar nu au fost diferente impresionante-si asta dupa o luna de tratament din 2 in 2 zile....
  •  
    yla
    • 57 mesaje
    1 Apr 2008, 15:00
    0 0
    Daca dupa impachetari ai revenit la forma initiala pe care o aveai adica cu un pic de burtica si-au facut efectul tratamentul si masajul.Ar trebui sa faci abdomene si impachetari cu masaje,dar daca asta este conformatia ta nu ai ce face.Unele persoane sant mai late in bazin iar acolo se depune cel mai mult.Putin regim nu strica niciodata.Succes.