papanicolau
-
21 1buna!
mi-am facut recent un test papanicolau si nu mai stiu in cat timp au spus ca sunt gata rezultatele - 2 sau 3 saptamani? poate ma ajutati voi...
multumesc! -
salva, poate ai dreptate...
da, stiu ca e gratuit, dar n-am vrut sa mai stau ore in sir pe la usile astora din policlinicile de stat
ca sa nu mai spun de mizeria din cabinete, foile A4 scrise pe o parte, pe care ti le pun sub fund, etc
am zis STOP, vreau la o policlina civilizata, unde nu tb sa ma duc cu flori sau alte atentii, unde sunt tratata cu respect -
Buna, fetelor! Sa stiti ca Papanicolau are un rol important in depistarea multor probleme genitale, mai ales a cancerului de col uterin. Trebuie sa mergeti mai des sa-l faceti, dar sastiti ca este foarte important unde, si mai ales cine vi-l interpreteaza. Am avut multe de suferit din caza unor doctori care mi-au interpretat gresit testul si m-au speriat foarte tare. De cativa ani merge la un singur medic ginecolog, care zic eu ca este cel mai bun, dr. Silviu Istoc. De fiecare data cand am o problema apelez cu incredere la dumnealui, este foarte bun si ofera sfaturi bune pentru fiecare afectiune. Vi-l recomand cu draga inima. Mergeti si stati de vorba cu dumnealui, si va va spune ce teste sa faceti in functie de starea de sanatate. Multa bafta!