Am nevoie de Elmiron
-
24 Mar 2008, 11:281 0Dupa ani multi de dureri, soacra mea a fost diagnosticata anul asta de seful sectiei de la Fundeni cu cistita foliculara. I-a recomandat Elmiron timp de 6 luni, daca nu va ajunge sa faca Chanel la punga. Ma puteti ajuta?
-
25 Mar 2008, 11:41Draga Loredana,
Dupa cum am raspuns si in celalalt topic deschis de tine, cred ca eu te pot ajuta. Lucrez in Dublin, in farmacie, dar aici Elmiron este un asa numit unlincensed medicine. Trebuie sa aflu pretul, stiu ca o cutie are 100 de comprimate. Am nevoie, insa, de prescriptie medicala. -
25 Mar 2008, 11:53Draga Loredana,
Regret ca iti raspund atat de tarziu, dar aici au fost Pastele si companiile importatoare de medicamente au fost inchise.
Din pacate, vestile nu sunt deloc bune. Am sunat acum la compania importatoare si UN FLACON CU 100 COMPRIMATE COSTA 465 E!!!!
E un pret foarte mare, chiar si pentru irlandezi. Explicatia este ca se importa din Canada si e singurul produs de acest tip pe piata. Poate te ajuta cineva din Canada, acolo trebuie sa fie (putin )mai ieftin. Daca totusi, va hotarati sa cumparati, am sa-ti trimit detaliile. Numai bine1