problema :)
-
23 Mar 2008, 21:330 0buna,fetelor.am si eu o problema si sunt curioasa daca a mai patit cineva asta.mi-a venit vineri (oarecum normal,adica nu-mi vine regulat,dar era perioada in care ar fi trebuit sa imi vina),dar chestia e ca nu prea mi-a curs.adica...parca as fi fost in ultima zi,si nu in prima...de regula,in prima zi este foarte abundent,dar de data asta nu a fost asa.mi s-a mai intamplat o data sa imi curga putin,dar a doua zi imi curgea normal (destul de abundent).dar ieri mi-a curs un pic mai mult decat prima zi,nicidecum cum ar fi fost normal,iar astazi ceva mai mult decat zilele precedente...i s-a mai intamplat cuiva asa ceva?
eu sunt destul de speriata,pentru ca nu mi se pare normal si pentru ca nu mi s-a mai intamplat...si nu stiu ce sa cred.
p.s:sper ca ati inteles ce am scris...nu prea le am cu explicatiile
-
24 Mar 2008, 10:26Eu am inteles pentru ca mi s-a intamplatsi mie; din pacate.
Am mers la ginecolog si mi-a prescris un tratament, dupa care nu am mai avut nici un fel de probleme.
Imi scapa acum denumirea medicamentelor, dar stiu ca se luau 10 zile pe luna timp de 3 luni.
Daca imi aduc aminte iti spun.
Dar oricum, trebuie sa mergi la un medic. -
24 Mar 2008, 16:30aha...merci pt raspuns

oricum,am de gand sa merg la medic...dar e ceva grav?ca eu de asta sunt oarecum speriata...