Detoxifierea organismului

•  
    • 200 mesaje
    1 Apr 2004, 10:10
    0 0
    Buna fetelor!
    Eu sunt mai noua printre voi,totusi as vrea sa va intreb daca este cineva care a facut o detoxifiere a organismului,o curatare de toxine mai bine zis.Eu as vrea sa fac ,pentru ca mi-am omorat organismul cu medicamente ,mi-a scazut imunitatea,si toti microbii se gazduiesc la mine.Recent am descoperit ca sunt alergica la praf,polen,mucegai,mai am si un inceput de astm.
    Poate cineva sa-mi dea detalii despre o curatare o organismului?
    Va pup
  •  
    • 161 mesaje
    1 Apr 2004, 10:50
    0 0
    Detoxifiere - draga mea, eu mai am un pic si finalizez o asemenea cura, cam dura, dar buna, am simtit-o si vad efectele, desi la inceput nu am fost prea increzatoare.Zilnic, pe nemancate am baut progresiv o cana cu apa plata, apoi 2, 3 si tot asa pana la 13 cani(aprox 3,5litri)4 zile pauza si descrescator de la 13, 12,..., acum sunt la 6 cani, mai am puti si am scapat, cura este foarte buna si chiar ma simt bine desi la inceput ameteam si aveam stari de voma, acum mie bine,pup!
  •  
    • 2234 mesaje
    1 Apr 2004, 11:09
    0 0
    da eu. am facut cura cu argila si dupa aceea doua saptamani de cura cu tinctura de soc. de asemeni iau cat se poate de des antitox de la plantavorel. sunt tablete din pulbere de plante.
  •  
    • 2234 mesaje
    1 Apr 2004, 11:10
    0 0
    imi este greu sa cred ca ai baut dimineata pe nemancate 13 cani de apa plate. incerci sa faci misto de cineva? sa fim serioase, ma scuzi dar eu nu te cred si nici nu recomand cuiva sa incerce.
  •  
    • 1188 mesaje
    1 Apr 2004, 11:13
    0 0
    Da, asa este, cat mai multa apa bauta zilnic va contribui la eliminarea toxinelor.
    In plus, poti incerca si un ceai depurativ de la plafar (mie imi face foarte bine) + o cura cu vitamina C (mareste rezistenta organismului) . Numai bine!
  •  
    • 1188 mesaje
    1 Apr 2004, 11:16
    0 0
    P.S. Ai dreptate, Roxanica! ...Eu nu am specificat, dar la mine "multa apa" , inseamna 2-3 litri/zi , acolo . Evident si in functie de anotimp...
  •  
    • 2234 mesaje
    1 Apr 2004, 11:25
    0 0
    pai 2-3 litri pe zi zic si eu. si eva dinainte zicea ceva de 3,5 litri da ea zice de tot odata. adica una e daca bei 2-3 litri toata ziua si alta e daca ii bagi in tine cu forta pe nemancate. numai cand am citit si m-a luat stomacul la intrebarai dar apoi sa ma trezesc diminata si sa zic : azi trebuie sa beau 10 cani inainte de masa, cred ca as innebuni nu alta.
  •  
    • 161 mesaje
    1 Apr 2004, 11:29
    0 0
    nu-i nevoie de scuze, dar nici gluma nu este, aceasta cura este cunoscuta -japoneza- si este buna, este adevarat ca nu-i placut sa bei 13 cani cu apa, dar crescand zilnic cantitatea e mai lesne si in plus organismul se obisnuieste si apoi nu trebuie sa o consumi intr-un anumit interval de timp, regula clara este sa mananci numai dupa ce ai consumat cantitatea de lichid alocata zilei respective, asta e! Voi procedati asa cum considerati ca-i bine!Oricum e va zic clar ca se poate si are rezultate bune, ma simt bine si am dat jos 3 kg!
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Apr 2004, 12:33
    0 0
    Din cate stiu eu, sucul proaspat de grapefruit este NR 1 in curele depurative. Pe internet, daca dai sa cauti cure de depuratie (detoxifiere) sau de slabire, grapefruitul e nelipsit din marea majoritate a acestora.
    E indicat atat celor cu probleme de sanatate, cat si in curele de slabire. Eu am probleme digestive destul de seriose, iar grapefruitul este singurul pe care il tolerez, spre norocul meu!
    (Chiar mi-am preparat tinctura de coaja de grapefruit, care cica e exceptionala pentru masajul anticelulitic - dar abia am inceput sa o folosesc, deci inca nu pot garanta efectele.)
  •  
    • 200 mesaje
    2 Apr 2004, 10:12
    0 0
    Am cumparat ptr.mama mea Liv 52,si am citit in prospect ca produsul e natural facut din 60si ceva de plante si foloseste in detoxifierea ficatului,obosit de actiunea medicamentelor,anticonceptionalelor,grasimilor din alimente si a chimicalelor.
    Mama ia acest medicament de ani buni si se simte bine,ea spune ca nici nu ii mai creste tensiunea pe perioda tratamentului si se simte mai linistita,mai usurata.
    Ce parere aveti? Este cineva care a luat vreodata Liv 52,poate da mai multe detalii?
  •  
    • 235 mesaje
    2 Apr 2004, 10:34
    0 0
    Va recomand ceva pentru detoxificarea organismului, se numeste Antitox este din plante nu costa foarte mult in jur de 80.000 lei dar se gaseste cam greu. Incercati la plafar. La fel de bun este si ceaiul de urzica si sucul de morcovi.
    Si inca ceva, argila dar cea pentru detoxificare nu cea pentru masti.
  •  
    • 765 mesaje
    23 Apr 2004, 10:23
    0 0
    Draga Daniela,

Cautand un raspuns la o intrebare a mea am dat peste discutia deschisa de tine.
    Cum ai si acele probleme de alergie si inceput de astm, cred ca te-ar ajuta mult si gelul de aloe. Eu l-am folosit si-l folosesc continuu atat ca detoxifiant dar si ca hranitor al organismului.
    (De fapt fiecare isi gaseste produsul pe care il tolereaza, cu care se simte bine si-i da cele mai bune rezultate.)

Intra pe site-ul www.foreverliving.ro si vei gasi destule informatii.
  •  
    • 1188 mesaje
    23 Apr 2004, 11:39
    0 0
    Buna fetelor !
    Donna, mi-ai trezit interesul pt. tinctura aceea de grepfruit.
    Te rog frumos, spune-mi si mie cum se prepara si cum se utilizeaza (eventual).
    Multumesc !
  •  
    • 64 mesaje
    23 Apr 2004, 12:39
    0 0
    cura cu apa face parte din regimurile recomandate de Valeriu Popa. nu este ceva imposibil si nici fara rost. e mai greu la inceput, din cauza ca organismul incepe sa elimine toxine, dar apoi incep sa se vada roadele
  •  
    • 25 mesaje
    25 Apr 2004, 00:27
    0 0
    Fetelor, am dat peste un articol intitulat "Lichidele in dieta" in site-ul www.121.ro.Mi se pare util.
  •  
    • 200 mesaje
    27 Apr 2004, 15:23
    0 0
    Multumesc myway!Dar cum pot face rost de produsele cu aloe,caci eu sunt din Iasi.Si ce efecte a avut la tine,tu ptr. ce l-ai folosit.
    Pupici
  •  
    • 765 mesaje
    12 Iun 2004, 20:55
    0 0
    Pentru rotaru_daniela
    ti-am scris pe privat
  •  
    • 79 mesaje
    14 Iun 2004, 10:10
    0 0
    draga daniela, incearca GARANTAT asa ceva:
    1.5 l bors, amestecat cu: 7 lingurite miere si zeama de la 2 lamii. Aceasta "solutie" trebuie bauta zilnic, minim 2 zile. In aceste zile, poti suplimenta regimul NUMAI cu cite un pumn de semninte de dovleac pe zi.
    Este o cura de dezintoxicare GARANTATA!
    Succes!
  •  
    • 79 mesaje
    14 Iun 2004, 10:10
    0 0
    draga daniela, incearca GARANTAT asa ceva:
    1.5 l bors, amestecat cu: 7 lingurite miere si zeama de la 2 lamii. Aceasta "solutie" trebuie bauta zilnic, minim 2 zile. In aceste zile, poti suplimenta regimul NUMAI cu cite un pumn de semninte de dovleac pe zi.
    Este o cura de dezintoxicare GARANTATA!
    Succes!
  •  
    • 200 mesaje
    14 Iun 2004, 11:09
    0 0
    Multumesc fetelor,am sa incerc si am sa va scriu cum sunt tratamentele,ce efecte au avut.
    my way iti voi scrie pe privat merci mult.