nelamuriri in privinta ciclului
-
21 Mar 2008, 19:580 0antibioticele influenteaza mestruatia?din cauza raceli si a multor pastile ar putea sa-mi intarzie?
-
21 Mar 2008, 20:27eu nu stiu asta,am luat antibiotice dar nu mi-au influentat menstruatia.Sau poate depinde de corp,la tine se comporta altfel..Ar fi mai bine sa te asiguri cu un test si scapi de stress....
-
22 Mar 2008, 12:00sigur....... menstruatia poate intarzia din cauza unei raceli
sanatate ! -
22 Mar 2008, 18:34datorita racelii (anexita de ex.)menstruatia poate intarzia sau poate veni mai dvrm.
pastilele sau mai exact anticonceptionalele pot influenta menstra in conditiile in care nu sunt luate cum trebuie, pauzele de 7 zile lunar sunt necesare altfel pot produce dezechilibre hormonale destul de marisoare.
dar daca n-au trecut 72 de ore de la contactul sexual iti recomand sa iei asa numitele pastile de a doua zi, nu sunt indicate mereu dar uneori sunt necesare (o data am luat si eu)costa cam 20 ron, cel putin asa stiam eu; daca n au trecut 12 ore de la contactul sexual iei doar una.
totusi, intai iti recomand un test, e mai simplu si te scapa imediat de confuzii. succes...