Cabinet Gynex - Iasi
-
0 0A fost cineva la cabinetul acesta? E in Tudor... Cum e doamna doctor?
-
Buna,
Da, am fost eu prima si ultima oara.
D-na doctor cam palie, nu prea are toate tiglele pe casa,era mai degraba foarte interesata de sandalele mele si modul in care sunt vopsita decat sa-mi faca o consultatie ca la carte, drept pt. care s-a gandit sa ma informeze ca sunt "fericita" posesoare a doua chisturi.
Nici vorba!!! de asa ceva,am mers la alti trei doctori dupa ce si-a da ea cu parerea.
Am mers la ea pt. ca doctorul meu personal(Onofriescu) era super aglomerat iar eu nu necesitam vreo urgenta,doar un control de rutina.
Parerea mea,n-as sfatui pe nimeni sa mearga la Gynex. -
Eu una merg de ani buni la Dr. Eduard Crauciuc, are cabinet in Podu Ros, este doctor la Elena Doamna!Sub supravegherea lui nu am mai avut niciun fel de probleme, decat dintr-astea minore pe care le-am rezolvat repede si fara probleme!Acum sunt insarcinata si tot "sub mana" lui sunt!
Feriti-va sa mergeti in Pacurari, la dr Acad!E unul din acei dr care iti spun ca esti tare bolnav (acolo fac analizele!!!) si te cheama iar si iar pt ati lua bani de te storc!
Ar trebui sa deschidem un topic in care sa vorbim despre doctori la care se poate merge si altii care trebuie ocoliti!