stie cineva?

•  
    • 10 mesaje
    17 Mar 2008, 18:03
    0 0
    Buna ! Stie vreuna dintre voi un tratament naturist,un ceai,ceva pastile ,care sa ajute la venirea ciclului sa nu mai ajungi la cutit? Va rog ,este foarte important pt.sora mea!
  •  
    • 1784 mesaje
    17 Mar 2008, 18:30
    0 0
    pai de ce nu-i vine ciclu si de ce sa ajunga la cutit??? are chisturi??? are probleme hormonale sau ce????
  •  
    • 10 mesaje
    17 Mar 2008, 19:14
    0 0
    ce sa-ti spun, si-a facut testul si i-a iesit pozitiv si a auzit de nu stiu unde ca iti poate veni in citeva zile cu nu s tiu ce pastile sau ceaiuri ? Stii ceva ?
  •  
    • 195 mesaje
    17 Mar 2008, 19:28
    0 0
    Tu vorbesti serios ?
    Cati ani ai de gandesti asa ? ( scuze ca te-am intrebat asta )
  •  
    • 734 mesaje
    17 Mar 2008, 20:05
    0 0
    nu pot sa cred ca vb serios ... ceaiuri , medicamente ... dar sora ta nu a auzit de prezervative ?
    sa nu bea ceai , sa nu ia medicamente fara sfatul medicului
    sa meargi cu ea la o maternitate sa.i faca un control si apoi o sa decida IMPREUNA CU MEDICUL ce e de facut
    nu te juca cu sanatatea si mai ales cu VIATA ta ( a surori tale ), nu face ce.ti zice o prietena , o vecina sau cineva pe net . chiar daca a facut o eroare n.o sa stea nimeni sa o judece dar sa persiste in prostie ( cu sfaturi si leacuri babesti luate de pe net ) mi se pare nedemn pt o domnisoara care traieste in 2008 .
    multa sanatate si sa ne dai vesti bune !
  •  
    • 6 mesaje
    18 Mar 2008, 23:46
    0 0
    Draga mea, daca testul e pozitiv, mai incearca si un HCG, test din sange care depisteaza si o extrauterina, dar si o sarcina normala. Poti merge la Colentina la spital sa faci acest test, dar rezultatul ti-l da cam tarziu. Oricum, mergi la un mesdic sa i se faca o ecografie daca au trecut mai bine de 2-3 saptamani de cand nu are ciclu si nu lua pastile care determina ciclul sa apara, caci astea nu se iau asa cu una cu doua, numai in situatii extreme. Multa bafta !