cer un sfat pt.dureri de urechi
-
2 2Buna evelor
de cativa ani ma dor urechile si tamplele cand stau in curent.imi trece daca imi pun vata cu spirt in urechi.am fost la ORL si mi-am facut un control dar mi-au spus ca nu am nimic la urechi.
insa doctorul stomatolog mi-a spus ca e posibil sa fie de la maselele de minte care au iesit(toate 4)si ca ar fi bine sa le scot chiar daca nu sunt cariate pt ca nu au loc sa iasa.dar ma gandesc ca daca sunt maselele de minte problema de ce nu ma doare tot timpul, de ce doar cand stau in curent sau cand e aerul conditionat f puternic.
vroiam sa cer si sfatul vostru, poate careva dintre voi s-a mai confruntat cu o astfel de problema.
va multumesc -
Am aceleasi simptome la urechea dreapta (nu c-ar avea importanta care din ele
) si mi s-a spus ca sufar de nevralgie de nerv trigemen. Nu mai pune vata cu spirt in ureche ca nu ajuta la nimic, in schimb arde mucoasa din ureche. Cand te doare f.tare (mie mi se intampla mai ales noaptea, ziua fiind suportabil) ia an algocalmin sau alt analgezic. Si nu sta in curent sau daca esti nevoita, pune-ti vata in urechi. A, sa nu uit: e boala fara leac. Pana in prezent. -
Cand eram mica, aveam mereu probl cu urechile si tin minte ca bunica imi dadea un remediu natural si care functiona - incalzea intr-o tigaie sare, o punea intr-un saculet de panza si stateam cu saculetul la urechea care ma durea pana se racea sarea.
sper sa functioneze si la tine in caz de nevoie
-
si eu in anotimpul rece, sau cand stau in curent am probleme cu urechile. nu numai ca ma dor, dar fac otite. am fost la mai multi medici orelisti dar vad ca degeaba. pe moment imi trece, pentru ca sa o patesc din nou peste cateva saptamani. la mine nu a functionat nici sarea incalzita, nici catelul de usturoi incalzit. dar poate la o simpla durere ajuta.