need some help
-
14 Mar 2008, 19:020 0buna.sunt foarte ingrijorata.in decembrie trebuia sa-mi vina menstruatia pe 24...nu mi-a venit..abia pe 30 ian a aparut..februarie...iar pauza..martie...inca mai astept.imi este teama deoarece am facut sex neprotejat pe pe 31 dec dar nu a ejaculat(insa lichidul acela dinainte de...)se poate sa imi fi intarziat de la stres sau si de la vreme? care sunt sansele sa fi ramas insarcinata?
-
15 Mar 2008, 19:27Diana, de ce nu faci un test? Nu-i mai simplu decat sa stai si sa te stresezi asa? Il faci, vezi cum stai si ce ai de facut.Daca nu e bebe inseamna ca ai un dezechilibru hormonal, trebuie sa te duci la ginecolog sau mai bine endocrinolog. Bafta!
-
15 Mar 2008, 20:00mergi la medic sau fa un test!!! inainte aveai asa probleme, iti intarzia??? sau din decembrie? fa un test de sarcina sau mergi la medic cel mai bine......multa bafta
-
16 Mar 2008, 23:57si inainte imi intarzia dar nu aveam motive sa imi fac probleme legate de sarcina...marti o sa fac un test.un ginecolog bun in ploiesti daca puteti sa imi recomandati.si...sa-mi tineti pumnii
-
17 Mar 2008, 09:13D-na Doctor Iuliana Balga, isi are cabinetul in casa Dotorului Ungureanu, daca stii(acesta a murit).
Pe Str.Democratiei este cabinetul(putin mai jos de Inspectoratul Scolar).
Asistenta e sotia Doctorului Ungureanu si inca o doamna care sunt foarte dragute.
Luni, marti, joi si sambata au program.
Cauta in cartea de telefoane sau asteapta pana dupa-amiaza sa iti dau eu numarul de telefon.
Odata consultandu-te la ele, te vei duce mereu.Sunt dragute si profesioniste. -
17 Mar 2008, 11:12mersi...o sa fac maine testul si totusi cred ca indiferent de rezultat o sa-mi iau imina in dinti si o sama prezint si la medic
(