urgent:((((((((((((((((
-
0 0ajutati-ma si pe mine va rog, am nevoie de un medic bun la municipal...l-am internat pe tata ..a fost operat pentru ulcer perforat, si inca este la reanimare pentru ca respira foarte greu...are si o raceala la plamani...si ciroza
-
Draga mea, problema cu respiratia poate sa fie din doua motive pe care de multe ori medicii nu le prea recunosc : una ar fi din cauza oxigenului rece pe care i l-a pus in timpul operatiei si daca dansul a avut probleme cu plamanii si inainte de operatie, oxigenul ala i-a facut mai rau ( eu iti spun din propria experienta) si a doua si poate mai grava, ar fi din cauza anesteziei pe care organismul dansului nu a suporta-o si a aparut acea reactie adversa sa-i spunem asa, dar nu dispera, se poate trezi si dupa 3 zile si sper din suflet sa fie asa, sa-si revina ! Si eu sunt foarte bolnava acum, am facut o operatie acum o luna si problema se pare ca nu e rezolvata, asa ca te inteleg perfect, e vorba de stres, timp, bani pierduti, nervi tari si cate altele... Si din pacate in Romania fara spaga grasa nu facem nimic... Oricum, eu te sfatuiesc sa cauti un profesor doctor de specialitatea respectiva , pur si simplu mergi unde are dansul cabinetul, intrii in forta sa zicem asa si vezi ce e de facut, macar sa-ti dea cineva mai bun o idee, sa ti se explice de ce s-a ajuns acolo cu tatal dvs, in situatia aceea dupa operatie.
Multa bafta si sunt alaturi de tine. Daca vrei scrie-mi pe adresa mea de yahoo la aylin_yuky . Dumnezeu fie cu tine !