metastaza la ficat
-
1 0Mama unei colege a fost diagnosticata cu aceasta boala dupa ce acum un an a fost operata la san de o tumora si se parea ca totul merge bine.
As vrea foarte mult sa o ajut si va rog cele care cunoasteti persoane ce au reusit sa scape de aceasta boala cumplita (banuiesc ca doar cu metode naturiste) va rog sa imi spuneti si mie cum ati reusit. -
Gabici, din pacate nici eu nu am auzit de niciun tratament naturist care sa fi rezolvat problema asta.. Totul depinde si de varsta respectivei doamne, si de cat de mari sunt metastazele. Chimioterapia e greu de suportat, dar ii poate prelungi viata daca este facuta de un doctor bun.
Ideea ar fi sa renunte total la alimente animale (carne, oua, branza, lapte, smantana si toate celelalte) pentru ca au multe proteine si vitamina B12 care fac sa cresaca tumorile. O alimentatie din fructe/legume/nuci/seminte/sucuri de fructe si legume/plante aromatice ar fi cea mai buna. Ar mai intari un pic sistemul imunitar (cu vitaminele naturale) si ar rezista ceva mai bine organismul in fata bolii.
Si doua chestii importante: de la metastaze la ficat se poate ajunge la ascita (lichid in burta) si impotriva ascitei se recomanda sa nu manance sare. Iar despre vitaminele de la farmacie - nu are voie sub nicio forma sa ia multivitamine in care exista vitamina B12.
Multa sanatate ii doresc.. -
Draga mea eu stiu ca in cazul cancerului de san cu metastaze se face tratament cu Herceptin care se pare ca da rezultate bune. Sunt si o multime de tratamente naturiste dar mi-ar trebui prea mult timp sa ti-le spun. Cauta si gasesti o multime pe net. Cineva de pe un forum mi-a spus ca mama sa se simte f bine dupa metastaze folosind 6 luni Reishi balance cate 6 capsule/zi. In orice caz ar trebui sa renunte total la alimentele de provenienta animala si sa consume multe alimente si suplimente pt regenerarea ficatului (catina, armurariu, citrice etc) Citostaticele cred ca nu i-ar face decat rau. Ceai de marul lupului, clisma tot cu el sau cu cafea curata si regenereaza ficatul. Aceata boala impune schimbarea totala a modului de gandire si de viata si cine intelege asta poate sa o tina sub control.