sarcina cu test negativ
-
0 0este posibil sa fii gravida chiar daca testul de sarcina a iesit negativ,cam la cate zile de la presupusa menstr. poate fi folosit testul ca sa ai un rezultat corect,astept sfaturi de la voi fetelor,va pup
-
am luat anti pt vreo 7 luni,si de 4 luni le-am intrerupt.exact in ziua in care trebuia sa imi vina am avut contact protejat,dar care s-a finalizat prin ruperea prez...asta a fost acum 3 sapt. de atunci am avut dureri normale jos(ca inante de venirea ciclului). si vad ca azi m-au luat dureri ceva mai mari..
-
Daca ai intarzieri de obicei sau dureri de ovare atunci cand nu ar trebui - posibil sa ai niste dereglari hormonale sau microchisturi. Mi s-a intamplat si mie sa am intarzieri de pana la 3 saptamani, in special in perioadele in care eram f solicitata si fizic si psihic (mi s-a intamplat dupa o departire, cand mi-am schimbat jobul, in prima sesiune la master...)
In orice caz, ar trebui sa te duci la doctor - sfatul meu. Testul poate iesi negativ chiar dc tu esti insarcinata; doar daca iese pozitiv nu mai sunt dubii.