sarcina cu test negativ

•  
    km2
    • 74 mesaje
    14 Mar 2008, 12:34
    0 0
    este posibil sa fii gravida chiar daca testul de sarcina a iesit negativ,cam la cate zile de la presupusa menstr. poate fi folosit testul ca sa ai un rezultat corect,astept sfaturi de la voi fetelor,va pup
  •  
    • 1431 mesaje
    14 Mar 2008, 12:54
    0 0
    s-a discutat mult pe tema asta
    da, poate sa iasa testul negativ dar tu sa fi insarcinata
    testul se face dupa minim 7 zile de cand tb sa iti vina menstruatia
  •  
    • 17 mesaje
    14 Mar 2008, 16:36
    0 0
    ce sanse sunt ca menstruatia sa intarzie 3 sapt,testul sa iasa negativ,dar sa existe in trecut mari dereglari menstruale?
  •  
    • 108 mesaje
    15 Mar 2008, 19:58
    0 0
    Mi-e greu sa inteleg ce intrebi, duntza.
    Daca in trecut ai avut dereglari hormonale si suspectezi ca si acum tot despre asta e vorba, fa un test la trei saptamani de la data presupusa a conceptiei.
  •  
    • 17 mesaje
    16 Mar 2008, 00:05
    0 0
    am luat anti pt vreo 7 luni,si de 4 luni le-am intrerupt.exact in ziua in care trebuia sa imi vina am avut contact protejat,dar care s-a finalizat prin ruperea prez...asta a fost acum 3 sapt. de atunci am avut dureri normale jos(ca inante de venirea ciclului). si vad ca azi m-au luat dureri ceva mai mari..
  •  
    • 627 mesaje
    16 Mar 2008, 16:43
    0 0
    Daca ai intarzieri de obicei sau dureri de ovare atunci cand nu ar trebui - posibil sa ai niste dereglari hormonale sau microchisturi. Mi s-a intamplat si mie sa am intarzieri de pana la 3 saptamani, in special in perioadele in care eram f solicitata si fizic si psihic (mi s-a intamplat dupa o departire, cand mi-am schimbat jobul, in prima sesiune la master...)

In orice caz, ar trebui sa te duci la doctor - sfatul meu. Testul poate iesi negativ chiar dc tu esti insarcinata; doar daca iese pozitiv nu mai sunt dubii.
  •  
    • 17 mesaje
    16 Mar 2008, 20:39
    0 0
    mai,eu pana sa iau anti (7 luni) am avut chisturi pe care le tratam cu duphaston...dar si in timp ce luam anti mai aveam chisturi,cand putine cand multe..poate sa fie si de la astea.. sper sa fie doar o dereglare hormonala;
  •  
    • 108 mesaje
    16 Mar 2008, 21:34
    0 0
    Daca spui ca accidentul cu prezervativul s-a intamplat acum 3 saptamani, poti face un test. Ar trebui sa se pozitiveze daca este sarcina.
  •  
    • 17 mesaje
    17 Mar 2008, 13:34
    0 0
    eu am facut testul acum o sapt jum.si a iesit negativ. eu tot am durerile specifice jos,asta chiar de cand ar fi trebuit sa imi vina. si vad ca de 2 zile sunt mai puternice putin..o sa mai imi fac un test sapt asta sigur.