detector de ovulatie

•  
    • 75 mesaje
    30 Mar 2004, 10:00
    1 0
    A auzit cineva de acest aparat si mai ales daca la folosit spuneti-mi si mie daca e bun si daca indica cu precizie.
  •  
    • 257 mesaje
    30 Mar 2004, 12:55
    0 0
    heleny, am auzit de testul de ovulatie, care arata ca un test de sarcina si metoda de testare e aproape identica. il gasesti sigur la sensi blu si costa cca 70,000lei un test. oricum trebuie sa cumperi mai multe, pentru ca testul se repeta conform instructiunilor care-l insotesc.
  •  
    • 75 mesaje
    30 Mar 2004, 14:49
    1 0
    Eu mai auzisem de un aparat care in contact cu saliva indica o frunza de feriga care era semn de ovulatie. dar nu stiu cum se numeste el si unde il gasesc.
  •  
    • 49 mesaje
    31 Mar 2004, 11:02
    1 0
    am o prietena care a folosit la doua menstre aceste teste. Stiu ca sunt de doua tipuri: unele ca betigasul de la testul de sarcina si altele ca tampoanele. Oricum la ea nu a dat rezultat, iar luna urmatoare, dupa sarbatori s-a programt timp de cateva zile consecutiv la ecografie. Doctorul i-a spus ca sunt destul de slabe aceste teste de ovulatie si ca costa prea mult in comparatie cu eficienta metodei.
    In ceea ce priveste aparatul eu una am vayut facandu-se la el reclama pe unele posturi straine, gen PRO7.
  •  
    • 25 mesaje
    31 Mar 2004, 14:14
    1 0
    Exista un intreg program de ovulatie si nici nu mai trebuie sa folositi anticonceptionale se numeste Persona dar este foarte scump
  •  
    • 49 mesaje
    1 Apr 2004, 10:40
    0 0
    Poti sa ne dai mai multe detalii privind programul persona?
    In primul rand cam ce stie sa faca, in al doilea rand care este procentul de exactitate pe care il ofera, apoi adresa site- daca exista, apoi unde se comercializeaza in Romania si nu in ultimul rand pretul cu care se comercializeaza?
    Astept neaparat detalii pentru ca eu as fi interesata de el. Merci.
  •  
    • 231 mesaje
    4 Apr 2004, 16:48
    1 0
    heleny
    Exista acel aparat. Se gaseste la faramacie. Eul-am vazut la 1 mil. 400. Este foarte execat, in sensul ca iti indica la sigur ziua in care ai ovulatie.
    Vreua sa-l achizitionez si eu luna asta.
    In rest, mai exista cel cu detectarea ovulatiei, care seamana cu testul de sarcina. Il poti folosi de 3 ori si costa in jur de 250.000 de lei. Insa, testul asta iti spune ca vei avea ovulatie in urmatoarele 40 de ore. Ceea ce poate inseamna atat in momentul asta cat si poimaine.
  •  
    • 75 mesaje
    5 Apr 2004, 08:32
    1 0
    spune-mi te rog la ce farmacie sa ma duc sa cumpar acest predictor pentru ca sunt foarte interesata
  •  
    • 49 mesaje
    5 Apr 2004, 09:11
    0 0
    Sa-mi spuneti si mie daca a-ti cumparat acel aparat si neaparat de unde. Sunt si eu interesata de el.
    Si, apropos, se foloseste saliva la acest aparat pentru detectarea ovulatiei?
    Multam mult.
  •  
    • 75 mesaje
    5 Apr 2004, 17:01
    0 0
    Pentru anjelina
    spune-ne te rugam la care farmacie din Bucuresti se gaseste .
  •  
    • 231 mesaje
    8 Apr 2004, 19:15
    0 1
    Din pacate nu locuiesc in Bucuresti. asa ca nu va pot spune care farmacie il comercializeaza.
    Daca aveti rabdare, mai dau o fuga la farmacie zilele acestea ca sa vad ce firma il comercializeaza.
  •  
    • 231 mesaje
    8 Apr 2004, 20:54
    1 0
    Testul se numeste Maybe Baby si este sub forma unui microscop, de fapt se numeste Mini miscroscop .
    Firma importatoare este Salus-rom, cu sediul in Targu Mures. Au si un site care deocamdata este in constructie. www.salus-rom.ro. Adresa de email ; salusrom@fx.ro
    Telefoane : 0265/206-322, 0265/217-824
  •  
    • 75 mesaje
    9 Apr 2004, 08:17
    0 0
    Multumim mult Anjelina!
    Paste Fericit!
  •  
    • 49 mesaje
    9 Apr 2004, 12:16
    0 0
    Cele din Bucuresti pot cumpara MAybe BAby din str.C.Negri (Opera Center), Nr.10A, pret 1.250.000 lei, sau telefonati la 4116377.
    Eu inca nu am reusit sa-l cumpar, dar daca reuseste cineva zilele acestea, va rog sa-mi spuneti si mie ce instructiuni contine, Merci
  •  
    • 75 mesaje
    9 Apr 2004, 15:22
    0 0
    Eu l-am cumparat astazi.
    Ca indicatii:
    - Pt. cupluri ca doresc copii;
    - Pt . cupluri care nu doresc copii;
    - Pt. cupluri cu probleme de fertilitate;
    - Pt femei care nu doresc sa ia anticonceptionale;
    - Pt. determinarea sexului copilului;
    Dupa ce l-am cumparat am citit pe alt forum ca nu ar fi prea bun. Oricum parerile sunt impartite iar eu mi-l doresc de mult . Sper sa functioneze.
  •  
    • 231 mesaje
    9 Apr 2004, 19:34
    0 0
    Microscopul asta l-a folosit o prietena de-a mea.
    I l-au dat de la spital tocmai pentru a detecta perioada fertila. Acum....daca si medicii recomanda ceva care nu prea functioneaza....nu stiu ce sa mai zic?!
  •  
    • 6 mesaje
    27 Apr 2004, 11:52
    0 0
    anjelyna,

spune-mi te rog si mie, ti-a functionat Maybe Baby? ca tot ma gindesc daca sa il iau si eu... o colega mi-a zis ca ei nu-i arata corect... nu stiu ce sa mai cred?
  •  
    • 3 mesaje
    18 Mar 2005, 11:41
    0 0
    Am gasit Persona intr-o farmacie din Franta, dar cred ca se gaseste si in Romania; costa ca 100 euro. Problema e ca detectoarele de ovulatie sunt concepute special pentru cuplurile care isi doresc copii, nu pentru cei care vor sa evite o sarcina. In cel de-al doilea caz, siguranta este deja mult scazuta, deci, tot pe pilule ne bzam.
  •  
    • 3 mesaje
    18 Mar 2005, 11:42
    0 0
    Am gasit Persona intr-o farmacie din Franta, dar cred ca se gaseste si in Romania; costa ca 100 euro. Problema e ca detectoarele de ovulatie sunt concepute special pentru cuplurile care isi doresc copii, nu pentru cei care vor sa evite o sarcina. In cel de-al doilea caz, siguranta este deja mult scazuta, deci, tot pe pilule ne bzam.
  •  
    • 19 mesaje
    21 Mar 2005, 12:11
    0 0
    Am folosit si eu un test de ovulatie;eu l-am luat din Germania, cu 30 Euro ;are 7 teste,adica il folosesti 7 zile,este exact ca testul de sarcina,adica faci p.. pe el ;functioneaza intr-adevar-acolo scrie ca poti sa incerci sa ramai in urmatoarele 48 ore; la mine n-a avut efect prima data;astept sa vad si luna asta; stiu ca se gasesc si la Sensiblu.