detector de ovulatie
-
1 0A auzit cineva de acest aparat si mai ales daca la folosit spuneti-mi si mie daca e bun si daca indica cu precizie.
-
am o prietena care a folosit la doua menstre aceste teste. Stiu ca sunt de doua tipuri: unele ca betigasul de la testul de sarcina si altele ca tampoanele. Oricum la ea nu a dat rezultat, iar luna urmatoare, dupa sarbatori s-a programt timp de cateva zile consecutiv la ecografie. Doctorul i-a spus ca sunt destul de slabe aceste teste de ovulatie si ca costa prea mult in comparatie cu eficienta metodei.
In ceea ce priveste aparatul eu una am vayut facandu-se la el reclama pe unele posturi straine, gen PRO7. -
Poti sa ne dai mai multe detalii privind programul persona?
In primul rand cam ce stie sa faca, in al doilea rand care este procentul de exactitate pe care il ofera, apoi adresa site- daca exista, apoi unde se comercializeaza in Romania si nu in ultimul rand pretul cu care se comercializeaza?
Astept neaparat detalii pentru ca eu as fi interesata de el. Merci. -
heleny
Exista acel aparat. Se gaseste la faramacie. Eul-am vazut la 1 mil. 400. Este foarte execat, in sensul ca iti indica la sigur ziua in care ai ovulatie.
Vreua sa-l achizitionez si eu luna asta.
In rest, mai exista cel cu detectarea ovulatiei, care seamana cu testul de sarcina. Il poti folosi de 3 ori si costa in jur de 250.000 de lei. Insa, testul asta iti spune ca vei avea ovulatie in urmatoarele 40 de ore. Ceea ce poate inseamna atat in momentul asta cat si poimaine. -
Testul se numeste Maybe Baby si este sub forma unui microscop, de fapt se numeste Mini miscroscop .
Firma importatoare este Salus-rom, cu sediul in Targu Mures. Au si un site care deocamdata este in constructie. www.salus-rom.ro. Adresa de email ; salusrom@fx.ro
Telefoane : 0265/206-322, 0265/217-824 -
Eu l-am cumparat astazi.
Ca indicatii:
- Pt. cupluri ca doresc copii;
- Pt . cupluri care nu doresc copii;
- Pt. cupluri cu probleme de fertilitate;
- Pt femei care nu doresc sa ia anticonceptionale;
- Pt. determinarea sexului copilului;
Dupa ce l-am cumparat am citit pe alt forum ca nu ar fi prea bun. Oricum parerile sunt impartite iar eu mi-l doresc de mult . Sper sa functioneze. -
Am gasit Persona intr-o farmacie din Franta, dar cred ca se gaseste si in Romania; costa ca 100 euro. Problema e ca detectoarele de ovulatie sunt concepute special pentru cuplurile care isi doresc copii, nu pentru cei care vor sa evite o sarcina. In cel de-al doilea caz, siguranta este deja mult scazuta, deci, tot pe pilule ne bzam.
-
Am gasit Persona intr-o farmacie din Franta, dar cred ca se gaseste si in Romania; costa ca 100 euro. Problema e ca detectoarele de ovulatie sunt concepute special pentru cuplurile care isi doresc copii, nu pentru cei care vor sa evite o sarcina. In cel de-al doilea caz, siguranta este deja mult scazuta, deci, tot pe pilule ne bzam.
-
Am folosit si eu un test de ovulatie;eu l-am luat din Germania, cu 30 Euro ;are 7 teste,adica il folosesti 7 zile,este exact ca testul de sarcina,adica faci p.. pe el
;functioneaza intr-adevar-acolo scrie ca poti sa incerci sa ramai in urmatoarele 48 ore; la mine n-a avut efect prima data;astept sa vad si luna asta; stiu ca se gasesc si la Sensiblu.