Vitamax??

•  
    • 7 mesaje
    30 Mar 2004, 04:38
    7 0
    Buna,
    Am si eu o intrebare: ati luat careva Vitamax?? Eu mi-am cumparat 3 cutii a 15buc. fiecare si intentionez sa fac o cura. Motive?? Pai imi cade parul ingrozitor, as avea nevoie de vreo 2-3kg in plus si nu ma hranesc corespunzator, mananc cand apuc si atunci fac mofturi
    Avand in vedere pretul foarte ridicat al Vitamax-ului, intrebarea ar fi daca renteaza. In final, n-ar mai conta ca tot am dat banii(((((
    Va multumesc pentru timpul acordat,
    babylove
  •  
    • 303 mesaje
    30 Mar 2004, 09:56
    3 2
    Eu cred ca renteaza. Compozitia e buna, sigur iti va face bine. Am folosit Vitamax o singura data in perioada bac-ului, pe post de energizant. A functionat, nu "mi-a dat chiar aripi" dar aveam energie sa invat.
  •  
    • 16 mesaje
    7 Apr 2004, 22:24
    7 3
    Draga mea
    Vitamaxul este un produs farmaceutic f.bun, dar contine doar 2 (doua) elemente naturiste si restul elementelor sunt de sinteza. ATENTIE !
    Suplimentii nutritivi sunt, in conditiile civilizatiei prezente, indispensabili vietii. Daca esti interesata si de calitate la un pret mai mic, iti spun eu unde sa te duci sa-ti cumperi. Scrie-mi pe adrimak@k.ro
  •  
    • 242 mesaje
    8 Apr 2004, 15:50
    0 3
    Am folosit si eu Vitamax, dar nu pot sa spun ca sunt super incintata.
    In schimb cind eram la facultate in sesiune mai luam Memo-plus si parca eram un electron mic, asa de bine ma simteam - aveam super energie.
    Daca vrei vitamine, eu sunt incintata de Eurovita- vitamine si minerale. Nu e scumpa, vreo 95.000, dar e chiar bune. Cu ea am mai iesit din astenia asta, ca ma simteam ingrozitor de obosita si mi se rupeau unghiile..
    Multa bafta, si sa auzim de bine.
  •  
    • 1208 mesaje
    9 Apr 2004, 09:38
    1 1
    Eu folosesc de ceva vreme Optima Forte Plus. Costa 95.000 lei si contin 29 de vitamine plus betacaroten. Sunt foarte bune si iti ofera energia zilnica.
    Pentru caderea parului, am vazut ceva si pe www.naturaplant.ro
  •  
    • 9835 mesaje
    9 Apr 2004, 09:57
    0 2
    Pun si eu o bila neagra pt. Vitamax si o bila alba pentru Optima forte.
  •  
    • 1 mesaje
    7 Mai 2009, 20:05
    6 1
    buna, eu am folosit vitaxax (o tableta pe zi) timp de o luna si vreau sa-ti spun ca a dat super rezultate, dupa numai o saptamana nu mi-a mai cazut parul, ba chiar arata foarte sanatos si devenise super rezistent ca in reclamele la sampoanele superminune.
  •  
    • 205 mesaje
    8 Mai 2009, 10:32
    0 4
    Am folosit Vitamax, dar rezultatele au fost sub asteptari. In schimb, rezultate foarte bune am avut cu Centrum. E adevarat ca e cam scump ( 35 - 40 RON ), dar merita fiecare banut.
  •  
    • 6 mesaje
    14 Oct 2015, 13:03
    3 0
    deeababy22 said:buna, eu am folosit vitaxax (o tableta pe zi) timp de o luna si vreau sa-ti spun ca a dat super rezultate, dupa numai o saptamana nu mi-a mai cazut parul, ba chiar arata foarte sanatos si devenise super rezistent ca in reclamele la sampoanele superminune.

..si cu 20kg in plus?

•  
    • 6 mesaje
    14 Oct 2015, 13:08
    0 4
    Tot ce faceti este sa imbogatiti firmele care produc/distribuie astfe de produse. Mancati sanatos: carne slaba,lactate, nuci,salate si legume, fructe de toate felurile -fara dulciuri, alcool,sucuri industriale,sare si grasimi- si va faceti rost de toate mineralele, proteinele si substantele nutritive necesare organismului. Asa zisele vitamine de sinteza (false) obtinute in laborator NU fac nimic !!!
  •  
    • 128 mesaje
    19 Oct 2015, 16:47
    2 0
    Buna ziua.Pentru tonifierea organsimuluilui, sunt vitamine naturale cum sunt Vitamina C naturala, B complex, Vitamina A naturala, Fier plus molibden.Pentru cresterea capacitatii de concentrare si memorie sunt capsulele Circulatie cerebrala si memorie si cxeaiul Tonic nervos.Multa sanatate!
  •  
    • 74 mesaje
    12 Iul 2016, 13:28
    2 2
    Pentru stoparea caderii parului se pot citi informatii si pe linkul de aici
    http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=110228&forum=5&start=40&nrpages=3