Vitamax??
-
7 0Buna,
Am si eu o intrebare: ati luat careva Vitamax?? Eu mi-am cumparat 3 cutii a 15buc. fiecare si intentionez sa fac o cura. Motive?? Pai imi cade parul ingrozitor, as avea nevoie de vreo 2-3kg in plus si nu ma hranesc corespunzator, mananc cand apuc si atunci fac mofturi
Avand in vedere pretul foarte ridicat al Vitamax-ului, intrebarea ar fi daca renteaza. In final, n-ar mai conta ca tot am dat banii
(((((
Va multumesc pentru timpul acordat,
babylove -
Draga mea
Vitamaxul este un produs farmaceutic f.bun, dar contine doar 2 (doua) elemente naturiste si restul elementelor sunt de sinteza. ATENTIE !
Suplimentii nutritivi sunt, in conditiile civilizatiei prezente, indispensabili vietii. Daca esti interesata si de calitate la un pret mai mic, iti spun eu unde sa te duci sa-ti cumperi. Scrie-mi pe adrimak@k.ro -
Am folosit si eu Vitamax, dar nu pot sa spun ca sunt super incintata.
In schimb cind eram la facultate in sesiune mai luam Memo-plus si parca eram un electron mic, asa de bine ma simteam - aveam super energie.
Daca vrei vitamine, eu sunt incintata de Eurovita- vitamine si minerale. Nu e scumpa, vreo 95.000, dar e chiar bune. Cu ea am mai iesit din astenia asta, ca ma simteam ingrozitor de obosita si mi se rupeau unghiile..
Multa bafta, si sa auzim de bine. -
Tot ce faceti este sa imbogatiti firmele care produc/distribuie astfe de produse. Mancati sanatos: carne slaba,lactate, nuci,salate si legume, fructe de toate felurile -fara dulciuri, alcool,sucuri industriale,sare si grasimi- si va faceti rost de toate mineralele, proteinele si substantele nutritive necesare organismului. Asa zisele vitamine de sinteza (false) obtinute in laborator NU fac nimic !!!