dupa chiuretaj :|

•  
    • 627 mesaje
    12 Mar 2008, 18:49
    0 0
    Buna tuturor.

As avea nevoie de niste raspunsuri - in asteptarea doctoritei mele, care e plecata din tara momentan.

Am avut o sarcina oprita din evolutie si a trebuit sa fac chiuretaj. Eram in 2 luni... N-am avut nici o complicatie, nici hemoragie - nimic.
    Interventia chirurgicala s-a facut acum 7 saptamani, dar eu inca ma simt destul de ciudat si inca nu mi-a venit ciclul. Am citit pe internet ca ciclul poate intarzia si 8 saptamani, dar voiam sa va intreb totusi si pe voi - daca ati trecut prin asa ceva...
    Poate e doar autosugestie - dar am senzatia ca ceva "nu merge bine"... Si voiam sa va cer parerea.
  •  
    • 92 mesaje
    12 Mar 2008, 19:13
    0 0
    Buna,

Increarca sa mergi la unul dintre doctorii recomandati de mine pe topicul de ginecologi buni/ rai.

La dr. Ion de la Panait Sarbu poti sa mergi in spital unde sigur il gasesti - mergi la camera de garda sau suna inainte si intreba ora.

Sa ai grija de tine!
  •  
    • 97 mesaje
    12 Mar 2008, 19:29
    0 0
    Crezi ca esti din nou gravida? sau care e problema ca nu a venit inca ciclul? te doare, ai secretii aiurea???
    Din ce spui totul e ok pana acum.
  •  
    • 627 mesaje
    12 Mar 2008, 19:49
    0 0
    Am uitat sa spun - nu sunt din Bucuresti. Sunt din Craiova si am trecut pe la nspe medici in ultimul an, din cauza unor chisturi, si nici unul nu m-a incantat prin atitudine sau profesionalism. Asa ca... imi astept doctorita... Nu vreau sa ma mai las pe mana altcuiva, iar de doctorii de la spitalul judetean am oroare, dupa un diagnostic pus total aiurea si dupa indiferenta crasa de la ultima spitalizare.

nu am cum sa fiu "iar" - poate doar cu sfantul duh, mai stii ?
    mi-e putin teama sa nu fiu "inca" - nu stiu, sa nu fi mers interventia bine, sa fi ramas "ceva"... stiu ca suna paranoic, dar...
  •  
    • 97 mesaje
    12 Mar 2008, 19:55
    0 0
    Daca interventia nu era ok ai fi avut probleme si inca mari, dureri, sangerari, febra etc... o sa vina ciclul stai linistita, daca nu ai de ce suspecta ca e sarcina. Astepta sa vina medicul tau, cel putin eu asa cred.
    Eu sunt sigura ca in maxim 7 zile o sa vina si ciclul, ai rabdare sa isi revina hormonal organismul. sanatate si incerca sa nu te stresezi degeaba.
  •  
    • 10876 mesaje
    13 Mar 2008, 15:12
    0 0
    Am trecut exact prin ce treci tu, se face acum o luna si inca nu mi-a venit ciclul.
    Mai astept