o parere, va rog frumos
-
12 Mar 2008, 11:140 0trebuia sa-mi vina menstruatia acum 5 zile, nu mi-a venit, am facut 3 teste..toate negative, de ieri am o scurgere maroniu dar deschis...mai mult spre crem, a mai patit vreuna dintre voi asa? sa merg la dr sau sa mai astept sa-mi vina? multumesc
-
12 Mar 2008, 11:20mai asteapta sa-ti vina ... sau ai motive sa suspectezi altceva ?
oricum un test nu cred ca iese pozitiv la 5 zile dupa intarziere ... pare doar o dereglare ... sau daca treaba maronie e de mai mult de o zi - doua ....
ar fi bun un control ... rau nu are cum sa fie -
12 Mar 2008, 11:28iti multumesc pt raspuns ingrid. nu prea am motive sa suspectez ceva, cred ca o sa mai astept pana sambata si dc nu-mi vine ma duc fugutza la dr. o zi frumoasa
-
12 Mar 2008, 17:00daca fizic te simti bine, asteapta pana luna viitoare si vezi ce si cum, uneori scurgerile au culori, consistente diferite, intarzierile sunt ceva "normal" se manifesta si cand suntem stresate de ceva anume, cand au loc schimbari de clima, de alimentatie, poate ai racit, trebuie sa iei in calcul toti factorii favorizanti; daca chiar te ingrijorezi fa-ti o programare la ginecolog asap chiar si in perioada menstruatiei, uneori scurgerile descrise de tine se prelungesc mai mult decat de obicei; sanatate maxima
-
12 Mar 2008, 17:15eu am patit ca tine asa ca stai linistita , nu esti insarcinata
este posibil sa ai o raceala, ce la mine s-a adeverit , asa ca te sfatuiesc sa te duci la un control ginecologic si mai exact sa faci o ecografie transvaginala
sanatate !