o parere, va rog frumos

•  
    • 269 mesaje
    12 Mar 2008, 11:14
    0 0
    trebuia sa-mi vina menstruatia acum 5 zile, nu mi-a venit, am facut 3 teste..toate negative, de ieri am o scurgere maroniu dar deschis...mai mult spre crem, a mai patit vreuna dintre voi asa? sa merg la dr sau sa mai astept sa-mi vina? multumesc
  •  
    • 1403 mesaje
    12 Mar 2008, 11:20
    0 0
    mai asteapta sa-ti vina ... sau ai motive sa suspectezi altceva ?

oricum un test nu cred ca iese pozitiv la 5 zile dupa intarziere ... pare doar o dereglare ... sau daca treaba maronie e de mai mult de o zi - doua .... ar fi bun un control ... rau nu are cum sa fie
  •  
    • 269 mesaje
    12 Mar 2008, 11:28
    0 0
    iti multumesc pt raspuns ingrid. nu prea am motive sa suspectez ceva, cred ca o sa mai astept pana sambata si dc nu-mi vine ma duc fugutza la dr. o zi frumoasa
  •  
    • 60 mesaje
    12 Mar 2008, 17:00
    0 0
    daca fizic te simti bine, asteapta pana luna viitoare si vezi ce si cum, uneori scurgerile au culori, consistente diferite, intarzierile sunt ceva "normal" se manifesta si cand suntem stresate de ceva anume, cand au loc schimbari de clima, de alimentatie, poate ai racit, trebuie sa iei in calcul toti factorii favorizanti; daca chiar te ingrijorezi fa-ti o programare la ginecolog asap chiar si in perioada menstruatiei, uneori scurgerile descrise de tine se prelungesc mai mult decat de obicei; sanatate maxima
  •  
    • 1431 mesaje
    12 Mar 2008, 17:15
    0 0
    eu am patit ca tine asa ca stai linistita , nu esti insarcinata
    este posibil sa ai o raceala, ce la mine s-a adeverit , asa ca te sfatuiesc sa te duci la un control ginecologic si mai exact sa faci o ecografie transvaginala
    sanatate !