cine stie sau a auzit????

•  
    • 22 mesaje
    11 Mar 2008, 11:00
    0 0
    buna!!! ma numesc Sia si va rog sa mi spuneti daca stiti cumva un remediu natural...poate ati avut poate vi s a intamplat....am o iritatie in vagin care s a produs in urma unui contact sexual..mentionez ca nu a fost primul...si ca st f stramta....nu am infectie pt ca mi am facut toate analizele...si la gineco si la urina...ce parere aveti???ma ustura uneori zona si ma derajneaza!!!va pup si La multi ani pt 8 martie!!!! Sa fiti sanatoase!!!
  •  
    • 599 mesaje
    11 Mar 2008, 12:00
    0 0
    cel mai bine ar fi sa te duci repede la un control ginecologic pentru a vedea care este cauza iritatie, daca o tratezi dupa ureche sau cu indiferenta se poate agrava.

Poti sa-ti cumperi de la farmacie insa Multi-Gyn Actigel (se gaseste la sensiblu), este un gel care ajuta la refacerea florei vaginale si calmeaza iritatiile. Dar...cel mai important este sa te duci la medic pentru a descoperi cauza.

Multa sanatate
  •  
    • 22 mesaje
    11 Mar 2008, 13:15
    0 0
    multumesc mult...am fost de mai multe ori la medic si stiu cauza numai ca nu se stie tratamentul pt ca nu poate fi tratata cu antibiotice pt ca n am infectie...am facut toate analizele...poate a mai trecut cineva prin asa ceva...va rooooog...medicul meu spune ca st f stramta si locul fiind f sensibil se reface mai greu....
  •  
    • 4 mesaje
    11 Mar 2008, 20:30
    0 0
    incearca sa faci spalaturi (in fiecare seara) cu ceai de musetel si pelin in care sa adaugi inainte de a te spala o lingurita de bicarbonat
  •  
    • 60 mesaje
    12 Mar 2008, 17:14
    0 0
    probabil sunteti la inceput de idila si sunteti dornici, dar conform legii frecarii, ies scanteiluati o pauza si daca nu e vorba de infectie va trece de la sine, iar data viitoare folositi lubrifianti care vor face pentrarea mai usoara, nu toate vaginele sunt lubrifiate usor, sau jucati-va mai mult in timpul preludiului; sa fiti iubiti