mi s au lasat sanii de la fitness

•  
    • 14 mesaje
    10 Mar 2008, 15:54
    0 0
    buna fetelor...
    am si yo o problema care ma deranjeaza...
    de o luna si ceva fac fitness pentru ca vreau sa slabesc. am slabit si slabesc in continuare dar din pacate mi se duc si sanii . acum un an aveam marimea 95B la sutien....acum incap si in 80B . ce pot sa fac macar sa mi se opreasca la marimea asta sa nu mai scada...si sa i ridic macar putin?
  •  
    • 8253 mesaje
    10 Mar 2008, 16:39
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3036 mesaje
    10 Mar 2008, 16:41
    0 0
    tesutul sanilor este format in principal din grasime. daca slabesti, e normal sa ti se micsoreze sanii, iar pielea sa ramana "lasata".

exista creme speciale care ajuta la strangerea pielii - sunt, de fapt, creme care stimuleaza productia de elastina la nivelul epidermei. tratamentul cu lumina infrarosie are si el acest efect.

bine ar fi sa incepi un tratament cat mai repede, in asa fel incat slabirea si tonifierea pielii sanilor sa mearga in paralel.

da' sa stii ca sanii nu ti-au scazut chiar asa de mult cum ti se pare. din cate ai spus, doar circumferinta toracelui a scazut ( de la 95 la 80), marimea cupei ramanand tot B.
  •  
    • 1431 mesaje
    10 Mar 2008, 16:55
    0 0
    au ras fetele si pt mine
  •  
    • 8237 mesaje
    10 Mar 2008, 17:40
    0 0
    Ce fel de fitness faci? aparate la sala, sau aerobic. Oricum, ai nevoie de un sutien special de sport, pentru ca au un sistem de amortizare.
    Si nu glumesc, dar sa-ti sara sanii in timpul exercitiilor nu-i placut deloc, si de asta se lasa ca urmare a exercitiilor.

Tie nu ti- s-au micsorat sanii, desi e o mica diferenta de cupe intre 80 si 90. Ci diametrul toracelui.

Banuiesc ca exercitii pentru pectorali, faci deja. Si nu cu greutati
  •  
    • 14 mesaje
    10 Mar 2008, 19:42
    0 0
    multumesc pentru raspunsurile voastre...
    am crema aceea contur pentru bust de la avon, am folosit o inainte dar am incetat, acum cred ca o sa o folosesc iar sa vad daca da rezultate.
    la sala fac exarcitiile care imi trebuie mie pentru corp adica pentru solduri fund si abdomen...o sa intreb instructorul si de exercitii pentru sani pentru ca nu as suporta sa raman fara...
    am o prietena care a slabit mult...si i s au dus sanii de tot...chiar nu vreau sa ajung ca ea