spondilolistezis

•  
    • 14 mesaje
    10 Mar 2008, 09:42
    2 3
    Salutare ,evelor!Mama mea a fost diagnosticata cu spondilolistezis anterior L5/S1,gradul 2.A urmat numerose tratamente medicamentoase,fizioterapie fara nici un rezultat,medicii spunand ca nu mai exista alta solutie decat operatia.Acesta suna destul de infiorator tb puse 4 suruburi si 2 discuri este foare costisitoare si perioada postoperatorie dureaza cam 1 an.Va rog cele care cunosteti detalii despre acesta problema sa ma ajutati.Vreau sa va mai spun ca am gasit pe internet despre un doctor pe nume VIOREL BUTNARU.osteopat de la centru Somavita care ar putea reolva acesta problema.A apelat cineva vreodata la el?
  •  
    • 1 mesaje
    2 Iun 2008, 11:13
    5 3
    Buna ziua, sunt Camelia din Brasov. As dori sa va spun ca eu am fost operata de spondilolistezis acum un an si 5 luni. ma simt foarte bine, a fost o lunga peroioada de recuperare. Daca doriti mai multe informatii va rog contactati-ma la adresa de mail cameliatamas2005@yahoo.com
  •  
    • 1 mesaje
    26 Mai 2009, 21:51
    5 2
    Buna ziua!as dori sa aflu mai multe informatii referitor la timpul de recuperare ce implica operatia de spondilolistezis si cat de grea este.Daca se poate,as vrea sa aflu care este costul acestei operatii.Multumesc!
  •  
    • 1 mesaje
    6 Nov 2009, 00:20
    0 6
    Buna ziua! As dori sa aflu mai multe informatii despre exercitiile de recuperare post operatorii. Am facut o operatie de spondilolistezis gradul 2 in iulie iar de 3 saptamani m-am ridicat din pat iar acum merg. mai am dureri si inca nu stiu exact cam ce exercitii sa fac pentru o recuperare completa. Pot fi contactata si pe mail mary_rosu@yahoo.com
    unde va stau la dispozitii si cu detalii despre operatie. Multumesc!