se poate induce ovulatia la comanda?
-
10 Mar 2008, 09:010 0Salut.Am si eu o dilema - la un ciclu relativ regulat (26-28 zile) ovulatia se produce cam pe la mijloc. Intrebarea mea e: se poate, constient sau inconstient, induce ca ovulatia sa se produca mai repede? De exemplu, dintr-o dorinta foarte mare de a face un copil, atunci cand o femeie se afla in pat cu iubitul ei si atinge orgasmul, poate ca subconstient sa produca si ovulatia, chiar si in ziua 5 de ciclu, sa zicem? Sau asa scrie daor in cartile ce promoveaza gandirea pozitiva
, dar in realitate nu exista nici un suport pt teoria asta?
Multumesc. -
10 Mar 2008, 09:12Nu cred ca se poate asta, pt ca eu cred cu desavarsire ca organismul functioneaza dupa propriile lui ''reguli'' si nu dupa gandirea pozitiva. Dar tu nu poti ramane gravida? Banuiesc ca ai incercat asta in perioada fertila,nu?
-
10 Mar 2008, 13:57Sa induci tu involuntar/voluntar ovulatie...nu cred ca se poate. Insa se prea poate ca in situatia unui orgasm foarte puternic ovulatia sa se declanseze mai devreme sau mai exista asa-zisa ovulatie multipla, adica se elibereaza inca un ovocit. Dar sunt cazuri rare.