cum pot ajuta baietelul meu?

•  
    • 5 mesaje
    8 Mar 2008, 21:23
    0 0
    are 8 ani si inca mai face noaptea pe el .am fost la mai multi doctori si nimic,i-am descintat de frica,am fost la bai termale.nu mai stiu ce sa fac ajutatima cu cel mai mic sfat.va multumesc
  •  
    • 162 mesaje
    8 Mar 2008, 22:03
    0 0
    Doctorii ce au spus? Daca nu au gasit o cauza organmica, inseamna ca problema este psihologica si un psihoterapeut care se ocupa de copii te va putea ajuta. Poate a fost o trauma in viata sa, poate o teama...
  •  
    • 15 mesaje
    8 Mar 2008, 22:49
    0 0
    Si eu am avut problema asta cu fiica-mea cea mare. E drept ca imi facea si infectii urinare recidivante, si urina noaptea in timpul somnului, si umblam ca o disperata la doctori si intram in pamant de rusine pt. ca imi sugerau ca noi parintii facem copilul sa sufere,il traumatizam, etc. ceea ce nu era deloc adevarat. I-am dat mult timp un medicament Driptane, fara nici un efect, apoi ceva combinatie de efedrina cu nu stiu mai ce, pana m-am temut ca o innebunesc de cap. Odata am avut ocazia sa stau de vorba cu un medic mai in varsta, aproape de pensie care mi-a zis: las-o doamna in pace, nu o mai chinui cu nici un tratament, ca ii va trece cand va ajunge la pubertate. Si asa a fost, de la 10 ani nu a mai facut noaptea in pat. Acuma sincer, nu stiu daca e valabil si in cazul baietilor, dar inclin totusi sa cred ca este.
  •  
    • 4418 mesaje
    9 Mar 2008, 11:14
    0 0
    icearca un consult la spitalul Theodor Burhelea din Bucuresti aflat pe soseaua Panduri si consula apoi si un homeopat pote ca este un leac naturist poentru asta. Sananate si curaj!
  •  
    • 156 mesaje
    9 Mar 2008, 12:20
    0 0
    Si eu am avut problema aceasta cu baietelul meu. Am fost la Budimex, la d-na dr.Selea si in doua luni s-a rezolvat.
  •  
    • 5 mesaje
    9 Mar 2008, 16:00
    0 0
    doctorii mi-au spus k e genetic pt ca si sotul meu a facut pina la 13 ani ,dar totusi parca nu-mi vine a crede.a zis ca nuare oasele inca unite si pe masura ce creste isi revine .oare asa sa fie?.
  •  
    • 216 mesaje
    9 Mar 2008, 21:28
    0 0
    OF!!! Trebuie sa va marturisesc ceva, eu am fost un astfel de copil, acum am 30 de ani. Am fost la multi doctori, am luat pastile cu pumnul, am facut injectii zeci, faceam si cate 3 odata in zona pubiana, tin minte si acum....! Nu aveam voie sa mai manac sau sa beau dupa ora 7 seara, chin, si tot nimic. Pur si simplu ma trezeam uda...crescusem si mi-era rusine sa mor! Nu puteam merge in tabere excursii, sa raman la prietene peste noapte...o copilarie chinuita. Si odata cu pubertatea s-a intamplat m,inunea, m-am trezit peste noapte sa merg la toaleta, asa azi asa maine pana in ziua de azi!
    Nu am nici un sfat pentru tine din pacate, am vrut doar sa-ti dau o speranta si un spirjin moral....nu esti singura!
  •  
    • 939 mesaje
    9 Mar 2008, 22:04
    0 0
    Mi-am amintit ca si mama mi-a spus ca as fi avut problema asta cand eram mica (acum am 27 ani).

Dar soacra ei a sfatuit-o sa nu se panicheze pt ca si tata ar fi facut in pat pana la 8 ani.

E o chestie genetica, nu ne putem opune, din pacate. din fericire, lucrurile reintra in normal,nu te speria !
  •  
    • 814 mesaje
    10 Mar 2008, 09:17
    0 1
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 5 mesaje
    10 Mar 2008, 20:55
    0 0
    nu,copilul doarme singur in camera lui de cind era mic