Off offf! Ce parere aveti??? Urgent!

•  
    • 381 mesaje
    8 Mar 2008, 18:01
    0 0
    Numai tampenii mi se intampla!

Sa incep: iau contraceptive de ceva ani.

Saptamana trecuta (in 1-a sapt) am uitat o pastila, dar am luat 2 dupa.

Nu au trecut 7 zile (cand tb folosite metode suplimentare) si din greseala (am uitat amandoi) iubitul meu a ejaculat in mine.

Acum sunt cam disperata si din cauza faptului ca am luat si ceva antibiotice...daca au diminuat efectul CO?? Si raman insarcinata....nu e momentul...deloc! PLus faza asta cu uitatul pastilei si contactul!

Ce sa fac, fetelor??

Pe Microgynon scrie ca daca uiti o pastila din 1-a sapt. si daca ai contact sa anunti dr.
    Mi-e jena sa-l deranjez in weekend.
  •  
    • 2370 mesaje
    8 Mar 2008, 18:03
    0 0
    Si eu am patit asta, dar nu s-a intamplat nimic nedorit.
    Eu nu prea cred ca doar pentru o pastila uitata se poate ajunge la sarcina. Cred ca e putin mai complicat de atat
  •  
    • 381 mesaje
    8 Mar 2008, 18:05
    0 0
    Da, dar vezi cum te sperie prospectele astea!!! Cica "contactati-l pe dr. dvs"

Nu stiu, am impresia ca nu tot ce scrie in prospect e valabil,sau 100% adevarat, ca ar interactiona cu tot felul de medicamente.

Vai, am luat si antibiotic....

Merci
  •  
    • 48 mesaje
    8 Mar 2008, 22:33
    0 0
    si eu luam antibiotice in timp ce luam microgynon, chiar uitam din cand in cand sa iau cate o pastila si niciodata nu mi s-a intamplat nimic. eu zic sa stai fara grija ca iti va veni ciclul.
  •  
    • 5 mesaje
    8 Mar 2008, 22:49
    0 0
    Nu ai d c sa te ingrijorezi, efectul pastilelor nu trece asa repede...mai bine astepti sa iti vina ciclul si atunci sa incepi sa te temi (in cazul in care nu iti vine)...sincer din experienta iti zic ca nu ai motive de teama...
  •  
    • 381 mesaje
    8 Mar 2008, 23:11
    0 0
    M-am linistit atunci
    Multumesc
  •  
    • 518 mesaje
    10 Mar 2008, 09:39
    0 0
    ciclul menstrual vine automat in momentul in care iei anticonceptionale, chiar daca esti insarcinata. deci cel mai sigur ca sa vezi daca ai ramas sau nu, e sa faci un test de sarcina, dar la 10 zile dupa ce ti-a venit ciclul.