Colon iritabil
-
29 Mar 2004, 10:070 0In Australia, sindromul de colon iritabil se trateaza in proportie de 60%!
La 20% dintre pacienti analizele au relevat o infectie cu Blastocitus Hominis, iar la 40% - cu Diemtamoeba Fragilis (mai des intalniti decat Giardia - si care in Romania si multe alte tari sunt considerati agenti nepatogeni).
Mai multe informatii pe site-ul:
http://www.badbugs.org/
Nu ezitati sa va puneti la curent medicul curant - nu mai acceptati opinia potrivita careia trebuie sa va impacati cu ideea ca aceasta boala apare pe fond nervos (argumentul dupa care medicina isi ascunde deseori neputinta). Iata ca, cel putin in 60% din cazuri, acest lucru nu este adevarat! -
12 Iul 2004, 09:32As dori informatii despre diagnostic colon iritabil si dieta .Cu multumiri Gheta
-
2 Feb 2005, 09:41vreau sa-mi trimiteti un mesaj despre tratarea colonului iritabil si dieta pe care sa o urmez
-
2 Feb 2005, 15:13bey, aici nu-i clinica cu medici voluntari, carora sa le cereti, ca la tejghea:
- as dori o reteta...
- vreau si eu un mesaj...
Aveti nevoie de ajutor? Intrebati politicos, rugati frumos... asa se procedeaza, nu se cere ca la piata!
Va doare gura sa fiti politicosi?
Atunci luati de mergeti pe site-ul recomandat mai sus sau dati singuri un search pe Google... -
2 Feb 2005, 17:51donna,
nici nu s-a nimert mai bine mesajul tau... chiar am niste probleme care par a avea drept cauza "ceva" la colon si urmeaza sa fac niste investigatii. e bine de tinut minte informatia ta, poate imi va fi de folos.