medicina naturista
-
0 0Buna Evelor,
Ce parere aveti despre medicina naturista? Ati incercat vre-un tratament naturist, a avut efect sau e pierdere de timp ca sa nu mai spun de bani? Am ceva probleme de sanatate si as vrea sa incerc un tratament alternativ, daca aveti vre-un sfat e bienvenit. -
Buna!Fiica mea a avut multe probleme de sanatate si nu prea credeam in tratamente naturiste dar cand am vazut ca anii treceau si doctorii nu rezolva in niciun fel problemele am zis de ce nu as incerca si naturiste.Rezultatele au fost uimitoare si mi-a parut rau ca nu am crezut mai din timp deoarece scapa de o multime de operatii si suferinta.In 24 decmbrie 2006 mam a avut o problema grava ,daca eram plecata de acasa o gaseam decedata,si tot datorita tratamentului naturist traiesti si in ziua de azi.Daca doresti sa vorbim mai multe ma poti contacta pe mess:vyo_1968
-
Buna zia stimata Doamna.Va sfatuiesc sa incercati medicina alternativa si daca sunteti din Bucuresti va pot da si o adresa de mess pentru a vorbii cu dl.Florin.Nici eu nu credeam in medicina neturista.Insa in urma urma numeroaselor tratamente alopate care nu au dat nici un rezultat, cand am venit in Romania(eu traiesc in America),am incercat si medicina natritsa mai exact reflexoterapie, acupunctura, fitoterapia.Spre surprinderea mea chiar au dat rezultat si ma simt extraordinar.Cand am venit in State am aflat ca sunt clinici de reflexoterapie si aci si sunt chiar recomandate dupa operatii.Va recomand cu caldura sa incercati. Adresa de mess a dl Florin este:florentin_george1960@yahoo.com tel 0727094905.Mult succes si sanatate
-
ma bucur sa observ aprecieri la adresa medicinii naturiste.
sunt insa si cazuri in care nu se obtine efect:fie afectiunea se caracterizeaza printr-o scadere energetica puternica ce depaseste capacitatea produsului natural(la o anumita concentratie)de actiune,fie persoana nu respecta cu strictete tratamentul si se asteapta la rezultat rapid,motiv pt care intrerupe....
de asemenea combinatia plantelor se face in functie de efecte lor,potentare si actiuni incrucisate.
am mentionat aceste lucruri,caci cu siguranta veti intalni si pers care spun"nu am vazut rezultate" -
Buna,ma numesc Doina si sunt din Botosani.Am avut probleme de sanatate si le-am rezolvat cu ajutorul tratamentului d-lui Fulga Stelian . Tratamentul lui, contine doua cure de dezintoxicare ,extracte din plante care intaresc sistemul imunitar,de asemenea am primit si cartea "A doua sansa cu Stelian Fulga"unde am gasit si dieta pe care trebuie sa o urmez. Tin sa spun ca dupa prima dezintoxicare , chiar , am eliminat pietre de la fiere si nisipul pe care il aveam la rinichiul drept. Am si slabit aproape noua kilograme, pe care le aveam in plus,si acum ma simt foarte bine. Tratamentul se poate procura de la Bucuresti la adresa Mihai Bravu nr. 227 (statia de metrou Piata Muncii)sau la telefon 0212550291. Tratamentul d-lui Fulga Stelian este foarte eficient si foarte benefic pentru organism si-l recomand tuturor celor care se afla in suferinta . Va urez tuturor sanatate!
-
Vreau sa va spun si eu despre tratamentul d-lui Fulga Stelian despre care cred ca este cel mai eficient tratament naturist de la noi (si credeti-ma ca am incercat foarte multe).Inainte de a lua tratamentul dumnealui ,orice mancam ma balonam, aveam dureri de cap,stare de oboseala pe fondul unei hepatite cronice .Am luat tratamentul si dupa prima dezintoxicare m-am speriat ce am eliminat : tot felul de toxine acumulate de organism in timp, datorita alimentatiei neadecvate.La recomandarea d-lui Fulga am urmat alimentatia dupa grupa sanguina.Acum ma simt foarte bine ,dar urmez in continuare regimul alimentar. Am recomandat tratamentul si cumnatului meu care are diabet de tip II si caruia, dupa ce a luat tratamentul, valoarea glicemiei s-a stabilizat la 90-101. Puteti avea incredere in tratamentul d-lui Fulga Stelian,pentru ca este foarte bun iar domnia sa este o adevarata valoare in domeniul terapiilor complementare (a fost invitat in emisiuni de televiziune de catre Adrian Paunescu, Ion Tugui ,Florin Condurateanu)persoane care sunt autoritati in domeniu.Succes!