chist vaginal
-
5 Mar 2008, 17:150 0buna,sunt ana,am 18 ani jumate.acum cateva luni am descoperit ca am un chist vaginal,prima oara cand am fost la ginecolog , la un cabinet privat mi-a zis ca pot incerca un tratament(nu mai imi amintesc ce medicamente,ca prima oara mi-a zis ceva de ovule si apoi a realizat ca nu am voie deoarece sunt virgina) a doua oara am fost la Dacia Centre,si dr Sandu Constantin mi-a zis ca nu am ce face decat prin operatie,si asta dupa ce imi incep viata sexuala.ma confrunt cu doua probleme,prima de ordin endocrinologic,si a doua de ordin psihic,nu pot sa fac dragoste cu prietenul meu stiind ca am chistul (chiar pe labia mica) si nici nu deschis subiectul asta fata de el...probabil ca mie frica!!exista vreun remediu natural ceva??unde as putea gasi un doctor de incredere si care se pricepe??nu e prea placut sa alerg de la un ginecolog la altu
astp rasp voastre 
-
6 Mar 2008, 12:39Draga mea, daca este prietenul tau si vrei sa ai o relatie mai serioasa cu el nu vad de ce nu poti sa ii spui.
intr-o relatie trebuie sa vorbesti deschis despre orice, ai o mica problema de sanatate si cu asta basta.
stiu ca este greu dar trebuie sa iti faci curaj
in legatura cu chistul asta eu zic sa mai consulti si un alt doctor.
eu stiu ca poti sa folosesti ovule si daca esti virgina.