Remediu homeopat constipatie/urticarie

•  
    • 29 mesaje
    5 Mar 2008, 16:08
    0 0
    Cine ma poate ajuta? Cu aprox. 2 saptamani in urma am fost cu baietelu' meu (2,6 ani)la un dr. homeopat. Am cerut un tratament pt. imunitate (din toamna va merge copilu' la gradinita), constipatie (face numa' cu supozitor sau Debridat) si urticarie (de cand l-am dus la parintii mei, care stau la curte in afara orasului s-a umplut de bubite-pt. asta l-am dat cu mixtura mentolata, i-am scos din alimentatie iaurtu' "Casa buna", mai putine banane, deloc cacao, ciocolata-ce-am crezut io ca i-ar produce alergia- insa degeaba). Mi-e asa mila de el, cand il aud cum cere sg. sa-i bagam supozitor sau sa-l dam pe bubite cu mixtura/spirt
    Dr. homeopat ne-a recomandat Agraphis 7CH,Kalium Bichromicum 7CH,Allium Cepa 7CH pt. 5 zile, Sambucus 7/9CH pt. 7 zile, Imunogrip Junior, extract muguri mesteacan pt. 6-8 sapt., Agraphis 30CH si Echinacea 7CH o data/sapt. timp de 6-8 sapt. Tot cautand pe 'net, nimic din cele recomandate nu-s pt. constipatie sau urticarie.
    Voi ce stiti? Ce ma sfatuiti?
  •  
    • 476 mesaje
    5 Mar 2008, 16:57
    0 0
    De ce nu mergi la un laergolog?
  •  
    • 29 mesaje
    6 Mar 2008, 08:23
    0 0
    Am fost...si ne-a dat o gramada de analize (pt. care am platit o caruta de bani anu' trecut ), ca ulterior sa aflam de la 2 dr. pediatri ca, analizele pt. depistarea alergiilor sunt neconcludente pana la varsta de 4-5 ani. A reiesit ca e alergic la par de cal, pisica si caine, podbal, plop negru si atca de faina. Dr. alergolog ne-a dat Aerius si ne-a recomandat sa tinem copilu' departe de factorii alergeni.
  •  
    • 186 mesaje
    7 Mar 2008, 17:54
    0 1
    homeopatia nu trateaza o anumita boala, ci un pacient. mi se pare aiurea, totusi, ca ti-a dat atatea remedii. este foarte important ceea ce spui medicului, sa nu omiti aspecte relevante.
    privitor la alergie, te sfatuiesc sa-i cumperi copilului alimente cat mai simple si mai curate. iaurtul casa buna, spre exemplu, mie mi se pare o porcarie. la fel mezelurile in general, cele ieftine cu atat mai mult. aentie si la sapunuri, detergenti.
  •  
    • 1 mesaje
    21 Feb 2011, 20:03
    0 0
    iti recomand tot un produs dat de dr. hemeopat pentru fetita mea de 3 ani jum. si care a avut rezultate f.bune: extract din mladite de merisor ( i-am dat o luna si ceva zilnic si pot sa spun ca s-a reglat , rezultatele au aparut la cateva zile de la prima administrare )