ce poate fi?
-
3 Mar 2008, 11:120 0Buna, cam odata la cateva luni am urmatoarele simptome: ma dor ochii, mi se incetoseaza vederea, dupa aceea ma doare capul, imi amorteste mana dreapta si dupa aceea vomez
in restul timpului..obosesc foarte repede desi nu pot spune ca activitatile pe care le fac sunt solicitante. deasemenea cand mananc ceva greu am la fel simptomele pe care le am descris mai sus. daca cineva are idee ce analize ar trbui sa fac i-as fi foarte recunoscatoare pentru ca am tot umblat pe la doctori dar nimic.. -
3 Mar 2008, 12:26lucrezi mult la calculator?
eu aveam simptomele aste cand stateam prea mult la calc,acum mai deschid geamul,iau o pauza cand simt ca nu mai pot... -
3 Mar 2008, 15:03nu lucrez la calculator..asa in medie o ora-doua pe zi, nu mai mult. niste prieteni mi-au sugerat ca ar putea fi de la ficat ceva. nu stiu ce sa mai spun. la ficat inca nu mi-am facut analize dar urmeaza.
-
4 Mar 2008, 08:58si eu am simptomele astea. starea de ameteala, voma, epuizare, durerea si amorteala mainii drepte. am descoperit ca sunt din cauza problemelor pe care le am cu fierea. am colica biliara.