Intrerupere sarcina
-
0 0Buna evelor, stiti cumva cam cat cost o intrerupere de sarcina la un cabinet particular?
-
scuze dak te stresez cumva cu intrebarile dar s-ar putea sa fiu nevoita sa trec prin asa ceva, ink nu sunt siigura 100% dar n-am inteles, operatia dureaza 10 min?? doar atat?? aah si am inteles k exista 2 tehnici. una prin aspiratie si cealalta obisnuita cu chiureta. care e mai buna si cu riscurile cele mai mici???
-
depinde de cat de mare e sarcina. si eu am facut cu anestezie generala, dar mi-a zis sotul ca m-a tinut 30 min. pe masa. binenteles ca eu fiind adormita, nu aveam de unde sa stiu cat m-a tinut si ce s-a intamplat. stiu ca imediat dupa ce mi-a facut injectia mi-a spus dr. ca voi simti un gust de menta in gura, dupa care ma va lua ameteala si voi adormi. asa a si fost. am vrut sa ma uit la ceas, care era undeva pe peretele din fata mea, numai ca, m-a luat asa de tare de ochi... ca n-am mai vazut nimic.
la sfarsit, m-a dus sotul in salon, iar in 10-15 min. am inceput sa-mi revin. f. ametita la inceput, nu vedeam decat niste umbre, auzeam vag voci langa mine, dar nu destingeam nimic...
binentels, ca incepi sa-ti revii, desi la inceput iti va fi putin rau, vei avea o usoara stare de greata si voma...dupa care iti trece. important e sa mergi neaparat cu cineva, sa nu fii singura . si neaparat cu o masina, pt. ca vei fi f. ametita si in nici un caz nu te vei putea deplasa cu mijlocul de transport in comun. cam asa ceva se intampla . daca mai ai nelamuriri, iti stau la dispozitie si...sanatate multa ! -
mersi mult de tot pt sfaturi, pana la urma s-ar putea sa nu ajung acolo, pt k in ciuda faptului k mi-a intarziat ciclul vreo 3 sapt, mi-a venit azi cam maroniu insa, mi-am facut si testul de si a iesit negativ. abia astept sa merg la control pt k nici normal nu mi se pare k este. mersi inca o data!!
-
NU condamn femeile care chiar nu au posibilitati sau care au sarcina cine stie cum sau care raman gravide accidental (ruperea prezervativului,etc) dar condamn LIPSITELE DE CONSTIINTA si de creier care se nenorocesc si pe ele si mai omoara si un copil din cauza ca nu au fost in stare sa ia o pastila sau sa-i traga un cauciuc aluia.
Cititi aici,poate va mai vine mintea la cap : http://www.scribd.com/doc/3248389/scrisoarea-unui-bebel us-catre-mama-sa