fetele..ce iau pt intarziere menstruatie

•  
    • 3 mesaje
    29 Feb 2008, 11:15
    0 0
    buna fetelor....oana ma numesc si mi-ar placea sa aflu cateva pareri ale voastre in legatura cu pb asta a mea...o sa plec pe 5 martie la roma cu avionul si cam atunci ar trebui sa-mi vina ciclu eu am inteles ca asta se rezolva cu vitamina k...ieri am mers la farmacie si doamna de acolo mi-a zis sa nu iau pt ca se fac noduli la san.. dar ar fi prima si ultima data...eu nu iau asa ceva...dar acu chiar nu vreau sa am...in perioada 5 martie - 9 martie...ce sa fac??? o prietena mi-a zis sa iau vit k pastile cate una pe zi e prea mult? sa iau ? sa nu iau? nici nu stiu ce sa afc adca ma credeti...o sa mai merg la cateva farmacii sa intreb dar mi-ar prinde bine si sfatul vostru.ce spuneti?? heeelpppp va rog...mersi frumos ...va pup
  •  
    • 260 mesaje
    29 Feb 2008, 11:35
    0 0
    daca iei anticonceptionale nu faci pauza intre folii. altfel..nu stiu.
  •  
    • 3 mesaje
    29 Feb 2008, 11:52
    0 0
    mersic dar anticonceptionale nu am luat si nu iau..mersi mult pt sfat...a! si am 24 ani dar nu am luat anticonceptionale pana acum.. folosim prezervativul si cam atat desi stiu ca si anticonceptionalele au rolul lor...am evitat pe cat posibil...mersi inca o data
  •  
    • 734 mesaje
    29 Feb 2008, 12:12
    0 0
    - mergi la medic pt reteta de vitamina k ( o folosesc si femeile care fac sport ) , eu cred ca nu e cazul sa.ti faci griji din cauza nodulilor daca folosesti vitamina k doar ocazional .
    - sfatul meu e sa nu amani nimic pt ca aeroportul si avionul e dodat cu WC . eu am zburat si in perioada ,, critica '' fara probleme .
    calatorie placuta !
  •  
    • 3 mesaje
    29 Feb 2008, 12:34
    0 0
    multumesc fetele...e prima data cand merg cu avionul si nu e vb de toaleta...situatia in sine...mai ales ca mie imi e fff rau...cu senzatie de voma , dureri mari etc...si nu vreau asta...eu imi doresc ac in perioada asta sa nu am pb asta...dupa ce ma intorc poa' sa fie cat de rau ...intelegeti voi...