Anticonceptionale -nelamurire
-
0 0Buna evelor....o mica nelamurire am si eu....pilula luata intr-o zi te protejeaza pt ziua urmatoare nu?Sau cum sta treaba cu ele...
-
dc vrei sa incepi o contraceptie pe baza de pilule, trebuie sa stii ca in primele 7 zile de cd incepi sa iei anticonceptionalele(COC), este necesara si o alta metoda de contraceptie.apoi nu mai sunt probleme(nici macar in pauza de 7 zile...asta dc iei COC cu 21 de pilule).citeste prospectul! nu este greu de inteles!
-
Dr. med eu ma refeream la altceva...am aproape un an de cand iau anticonceptionale...am depasit de mult faza primelor 7zile....intrebarea mea era ca daca intr o seara nu am luat pilula si urmatoarea zi le am luat pe amandoua (cea cu o zi inainte si cea din ziua respectiva) am fost protejata in ziua urmatoare celei in care am uitat pilula.
-
daca nu ai depasit 24 de ore si le-ai luat pe amandoua odata nu e nici o problema. in cazul in care au trecut mai mult de 24 de ore trebuie sa iei numai pastila din ziua respectiva dupa care in urmatoarele 7 zile trebuie protectie suplimentara. daca pastila uitata e in a 2-a sapt. atunci nu sunt probleme...daca e in sapt. 1 sau 3 ai putea chiar ramane insarcinata (eu ma refer daca o uiti de tot...nu e cazul tau).
-
daca nu ai depasit 24 de ore si le-ai luat pe amandoua odata nu e nici o problema. in cazul in care au trecut mai mult de 24 de ore trebuie sa iei numai pastila din ziua respectiva dupa care in urmatoarele 7 zile trebuie protectie suplimentara. daca pastila uitata e in a 2-a sapt. atunci nu sunt probleme...daca e in sapt. 1 sau 3 ai putea chiar ramane insarcinata (eu ma refer daca o uiti de tot...nu e cazul tau).