am nevoie de ajutor...
-
27 Feb 2008, 19:240 0am nevoie de un sfat sau reteta..am un stafilococ coagulazo pozitiv de mai bine de un an...iau mereu antibiotic refac exudatul si tot este in gat...si ultimul exudat a aratat culmea k a aparut si un streptococ absent culmea cu tratament..nu mai inteleg nimic..la injectii sunt sensibila si nu pot face k am facut testarile nici moldamin nici penicilina nimic...a lasat cineva un mesaj la o fata cu acidophilus..am inceput si eu sa iau tratamentul acesta..sper sa dea roade..timp de 3 luni spuneai..mai exista vreo sanasa sa scap de el?exista alte solutie??mentionez ca am 23 ani..multumesc frumos.
-
27 Feb 2008, 21:03fa-ti analizele p[entru a-ti testa glicemia.
o stafilococie se dezvolta pe un teren diabetic sau pe un sange hiperglicemic-la limita cu diabetul.
in plus, poti face si restul testarilor ce tin de imunitate, dar asta e mai binesa iti recomande medicul de familie.
nu stiu in ce masura poate avea efect Acidophillus- ca bacterie ce face parte din biomul intestinal poate secreta substante antibiotice impotriva altor bacterii, insa se pare ca stafilococia ta este deja in ..sange.
iti sugerez ca, in cazul in care analizele iti ies normale, sa iti schimbi complet alimentatia, insistand la inceput pe un regim lactovegetarian.cat mai multa apa, putina carne- si aceea de peste, pentru a suplini proteinele ce ar lipsi din regim.
sanatate multa iti doresc! -
1 Mar 2008, 09:59glicemia o am buna..imunitatea nu am facut-o inca..am inceput sa iau mumio pt intarirea sistemului imunitar...si oricum mancam cat se poate de sanatos...multumesc
-
3 Mar 2008, 18:46merge Acidophyllus dar luat 3 luni cate 2-3cp/zi.cca 90% din pers carora le-am recomandat au raspuns la tratament.daca apare scaun moale sau dureri epigastrice nu se intrerupe...este rezultatul detoxifierii digestive,ci doar se reduce doza la 1-2cp/zi(la 10 zile de la initiere)