cine a mai patit asta cu copilul?
-
27 Feb 2008, 08:540 0cine a mai trecut prin asa ceva cu cel mic?fetitei mele i s-au inflamat vizibil ganglionii mai jos de urechea stanga.azi ma duc la orl-ist,dar stiti voi cum e....mamicile stiu mai bine.dati-mi si mie un sfat.sa ma ingrijorez?va pup.
-
27 Feb 2008, 08:56eu am patit, dar m-am dus la medic si a spus ca nu e nimic. era in perioada cand i-au dat dintisorii. depinde cat de inflamati sunt. trebuie neaparat sa mergi la medic!
-
27 Feb 2008, 09:14Ganglionii mariti sunt si o manifestare a rubeolei.In acest caz ar trebui sa aiba si o eruptie cutanata si o stare generala alterata,dar sub o forma usoara.
-
27 Feb 2008, 11:43fata mea, de cate ori ii ies dintisori, se inflameaza putin si de fiecare data mergem la medic, dar nu a fost niciodata rubeola, oreon sau ceva grav...
dar simtomele de rubeola sunt cu ganglioni inflamati -
28 Feb 2008, 22:18pare a fi oreion (parotidita epidemica).
ai fost la medic? care a fost rezultatul, sunt curioasa... -
2 Mar 2008, 10:34am fost la medicul orl-ist si mi-a zis ca este de la raceala,poate chiar ceva viral.mi-a dat augmentin 5 zile si apoi trebuie sa revada copilul.avem 3 zile si a mai dat inapoi,este inca acolo,dar oricum mi-a spus ca nu trebuie sa fiu ingrijorata.e doar un ganglion inflamat.of...copiii astia ne dau mereu emotii.