par alb la 24 ani
-
0 0doamnelor am o mare problema: albesc intr-un ritm destul de alert. nu pricep care e problema . ma stresez dar nu in exces si oricum nu mai mult decit majoritatea, dar intre urechi si timple am parul aproape in intregime alb. in rest am ceva fire dar nefiind in acelasi loc nu sar in evidenta. acum intrebarea mea este: e doar pe fond nervos sau e posibila vreo afectiune sau lipsa de vitamine... ?
dc albesc in ritmul asta pina la 30 de ani o sa am tot parul alb. ma gindesc cu groaza
va pup -
am gasit un raspuns chiar pe "eva":
"Parul alb este o dilema cu care se confrunta intr-un anumit moment al vietii fiecare femeie. Chiar daca el isi face aparitia mai devreme sau mai tarziu, exista cateva trucuri ingenioase prin care el poate fi pus in valoare sau prin care poate fi estompat.
Aparitia primelor fire de par alb surprinde o femeie intre 34 si 42 de ani. Dar nu exista nici o regula generala in care sa se incadreze acest eveniment, deoarece ele isi pot face aparitia mai devreme sau mai tarziu, in functie de ritmul de viata al fiecarei femei. Acest fenomen de depigmentare mai mult sau mai putin rapid este fara indoiala legat de factorii genetici.
Sunt femei care incep sa albeasca inca de la vsrsta de 20 de ani, pe cand altele depasesc varsta de 50 de ani fara sa fie macar deranjate de aparitia vreunui fir de par alb.
Alti factori care influenteaza in mod aparitia lor sunt: mediul inconjurator, alimentatia si modul de viata.
Aceasta pana de culoare - albirea parului - se datoreaza unei stopari a fabricarii melaninei, asa cum sustin unele pareri unei enzime numite tiroxinaza, care isi pierde puterea oxidanta sub actiunea unui agent inhibitor prezent in organism. El nu mai transforma pigmentii fabricati in bulbii capilari si impiedica astfel parul sa prinda culoare."
si un tratament ar fi:
"Sucul din iarba de griu este un aliment produs prin stoarcerea graiului crescut prin mijloace ecologice si ajuns la o inaltime de 10-20 cm, nu mai mult. Sucul se bea in portii mici, stabilite dupa fiecare caz in parte.
Proprietatile sucului din iarba de griu :
a. este foarte bogat in beta-caroten, vitamina C si un pic de vitamina E; bogat in potasiu, mai contine calciu, magneziu, fier si zinc.
b. bogat in enzime
c. curata toxine si reziduuri
d. ajuta la buna functionare a sistemului digestiv , inlatura constipatia si ajuta la vindecarea bolilor intestinului gros.
e. imbunatateste functionarea ficatului
f. imbunatateste circulatia singelui si alimentarea cu oxigen a celulelor
g. in anumite cazuri ajuta la vindecare anemiei provenite din lipsa fierului.
h. intareste sistemul imunitar
i. ajuta la vindecarea ranilor cu puroi si curatarea infectiilor bacteriale
j. ajuta impotriva putrezirii dintilor si a ranilor din gura si de pe limba
k. ajuta la pastrarea culorii parului si intirzie albirea parului
l. ajuta la vindecarea infectiilor vaginale
m. inlatura starea de oboseala si creste nivelul energetic
n. micsoreaza efectul nociv al radiatiilor ( din tratamentul tumorilor cancerigene )
o. ajuta in boli cronice cum ar fi : reumatism, boli digestive, colesterol ridicat, astma, tensiune ridicata, constipatie, diabet care nu necesita tratament cu insulina, parkinson, obezitate, cancer,etc."
poti sa gasesti mai multe pe internet, doar sa ai rabdare sa cauti... sanatate si succes! -
am mai gasit ceva:
Beauty Hair (capsule)de la Harmony Line, il gasesti la magazinele naturiste sau pe site-ul http://216.109.117.135/search/cache?p=albirea+parului&ei=UTF-8&n=20&fl=0&u=www.naturaplant.ro/frumusete.php&w=albirea+parului&d=EB87B0E67B&c=483&yc=22542&icp=1
Recomandari:
Imbunatateste starea generala a parului si pielii capului. Previne caderea excesiva a parului. Previne albirea prematura. Ajuta la pastrarea sanatatii si stralucirii parului. Are efect benefic asupra grosimii si rezistentei firului de par.