Matreata

•  
    • 7 mesaje
    25 Mar 2004, 00:02
    0 0
    Salutare natiune!
    Ce ne facem cu matreata?! Eu una nu stiu ce sa mai fac Am incercat si Nizoral si sampoane impotriva matretii....degeaba!!!!
    Vreo metoda babeasca ceva, stiti?

Va multumesc!
    Babylove
  •  
    • 1101 mesaje
    25 Mar 2004, 11:38
    0 0
    am citit pe un site ca ajuta sa dizolvi o aspirina in samponul cu care te speli in mod obisnuit...
    Si stiu ca am vazut si la palfar un sampon care era pt asa ceva, dar nu mai stiu cum se numeste...
    Si tot la palfar am vazut ca e un Extract de muguri de nuc care te poate ajuta (asta e 59 de mii).
  •  
    • 297 mesaje
    25 Mar 2004, 16:28
    0 0
    evelor...chiar ma gandeam aseara daca e lansat subiectul asta.."matreata" si eu Sunt disperata...Am folosit Klorane cu Myrt si vreau sa va zic ca mi-a uscat si mai tare pielea capului si am niste coji imense.De Nizoral nici nu mai zic...mi-a zis un dermatolog ca trebuie sa-l procuri din afara...ca la noi a ajuns apa de ploaie. Si mi-a mai zis de Vichy! Ca ar fi bun... A incercat cineva Vichy pt matreata? sa ne spuna si noua....Pupicei
  •  
    • 45 mesaje
    25 Mar 2004, 19:25
    0 0
    buna seara fetelor.
    Si eu ma confrunt cu aceeasai problema. Am incercat Nizoral, Selsun si clasicul Head&Shoulders, dar degeaba. Nici nu stiu ce sa mai fac, doar sa ma spal o data la doua zile si sa fiu atenta, dar cred ca asta nu este o solutie. Daca aflati ceva chiar bun as dori si eu sa incerc.
    succes tuturor!
  •  
    • 13 mesaje
    25 Mar 2004, 21:52
    0 0
    incearca Skin cap .il poti gasi doar in farmacie.eu zic ca este cel mai bun de pe piata.pupici
  •  
    • 7 mesaje
    14 Apr 2004, 17:31
    0 0
    fetelor, si eu sunt disperata. Nizoral -nu, H&S nu, singura modificare am remarcat-o acu ceva ani cu shampon Gerovital cu sulf - mirosea, dar a meritat! Dar nu mai e. Eu am o intrebare? un dermatolog rezolva ceva? sa incerc?
    ca mai am si o piele sensibila, culeg micoze, ...deja sunt cam multe afectziuni ale dermei.
  •  
    • 2234 mesaje
    14 Apr 2004, 17:48
    0 0
    ducray. eu am o fixatie pentru samponul asta. pentru matreata sa folosesti de la ei kerytol, selegel sau tryazol
  •  
    • 281 mesaje
    14 Apr 2004, 23:55
    0 0
    Eu am incercat de toate, si Nizoral, si Head&Shoulders, si Ducray...n-a avut efect. Momentan folosesc samponul cu disulfura de seleniu, de la Vichy si vad ca s-a redus aproape complet matreata. Oricum....nu bag mana in foc, avand in vedere ca difera de la persoana la persoana efectul..stiu fete care au folosit head&shoulders si erau super-incantate, iar la mine nu a avut NICI UN EFECT(ba dimpotriva!).
  •  
    • 457 mesaje
    15 Apr 2004, 08:20
    0 0
    Eu mã spãl de ani de zile cu aceelaº ºampon adicã Aloe-Vera la 1kg. la fel ºi fetiiþa mea care are pãrul foarte lung ºi des. Nu neapãrat dacã este de firmã sau scump trebuie sã fie ºi bun! Pot sã spun cã acest ºampon îl folosesc la gresie, faianþã ºi mai spãl ºi maºina cu el (ieftin ºi bun).
    Încercaþi-l ºi voi poate vã ajutã, cine ºtie!
  •  
    • 257 mesaje
    15 Apr 2004, 12:21
    0 0
    salut, evelor!
    in primul rand trebuie sa tineti cont de tipul de par pe care-l aveti: uscat si aspru, gras sau normal. in functie de tipul de par alegeti si samponul de tratament. eu, de exemplu, am parul gras si alternez argeal de la ducray si ca tratament kertyol tot de la ducray. si sunt multumita de rezultate. dar, pentru ca-l si vopsesc mai aplic din cand in cand o masca cu ulei de masline, galbenus de ou, miere, vitamina a si vitamina c si ulei de ricin.
    incercati mai intai tratamente naturiste si apoi treceti la un sampon special, dar, numai in functie de tipul de par pe care il aveti, altfel nu scapati de matreata.
  •  
    • 30 mesaje
    6 Mar 2005, 15:56
    0 0
    Iti recomand sa incerci sampoanele de la Hemel Cosmetics, au ingrediente 100% naturale. Prietenele mele cale le-au incercat sunt multumite de ele. Pentru detalii acceseaza situl www.hemelcosmetics.info sau da-mi un mail la damian@deepvision.ro
  •  
    • 86 mesaje
    6 Mar 2005, 18:07
    0 0
    La mine se intimpla ceva bizar,eu n-am avut niciodata matreata insa de cateva luni bune in partea din fata a capului am ceva care e ca o matreata si se face mai ales dupa ce ma spal.E pe portiuni mici insa este si ma deranjeaza ingrozitor.Am dat cu sampoane animatreata insa nu vad nici o ameliorare.Fac si tratamente naturiste regulate ale pielii capului si parului insa nimic.Efectiv nu stiu ce e si nu stiu cum sa scap de asta.Dupa 2 zile de la spalare incepe sa se adune si mai multa si trebuie sa ma spal iar.Uneori imi da senzatie de mancarime.
    Imediat dupa ce ma spal si se usuca parul trebuie sa trec iar la baie sa-l ud in zonele alea ca sa nu se mai vada.
    De clatit ma clatesc de 100 de ori .Am parul foarte uscat si pielea imi este foarte uscata.Ce sa fie???
    Multumesc,
    Lana
  •  
    • 1 mesaje
    22 Apr 2005, 23:41
    0 0
    eu zic sa mergi la un doctor.. ca poate fi ceva micoza de piele... Daca era matreatza ar fi trebuit sa fie pe toata suprafatza nu doar pe unele locuri..
    bafta.

am sa incerc si eu ceva shampon natural..
    Am incercat Nivea pt par ondulat si mi-a placut.. aveam si balsam tot pt par cretz. Faza a fost ca mi s-a terminat si mi-am luat altul tot nivea pt par ondulat din metro. Am observat acasa ca exista diferentza intre cele doua. (cel vechi cu cel nou).. si anume.. primul era importat...iar cel din metro e cica tot importat, dar ambalat la noi. Diferentza e enorma. Asta ma nenoroceste. Azi ma spal si maine deja am matreatza. Peste doua sau 3 zile deja ma dispera.
    Deci.. romania plai cu foi.. romani hotzi si talhari.. pana si shamponu il inmultzesc sau sti mama naibii ce fac cu el...
  •  
    • 704 mesaje
    25 Apr 2005, 15:23
    0 0
    Si eu am avut ceea ce semana cu o micoza..cojite in partea dinspre frunte..chiar la nas si pe frunte..am scapat cu Dercos verde de la Vichy..si dupa toate sampoanele descrise de voi mai sus..Am reusit!! Pe la nas si pe frunte pana la raqdacina din fata a parului m-am dar si cu Triderm un unguent antimicotic dupa ce ma sapuneam cu Sapun cu sulf romanesc...NU-mi vine sa cred ca am scapat, si eram caz grav rau!! Plin de cojite si uscaciune pe frunte..Brr!! Imi venea nici sa nu merg la serviciu de rusine!
  •  
    • 1 mesaje
    7 Sep 2006, 21:17
    0 0
    nu stiu daca ati fost sau nu la un dermatolog dar matreata si cojile pe care le aveti voi pot fi "dermatita seboreica" o afectiune pe care eu o am de mai bine de patru ani. Nu se vindeca niciodata si in timp se agraveaza. Simptomele vizibile se pot insa ascunde cu anumite sampoane, creme sau pastile. Eu zic sa va interesati pt ca depistata tarziu se extinde pe fata, gat, urechi si in unele stadii poate arata ingrozitor. Nu e matreata, e o boala care poate avea drept cauza stresul, poluarea si o alimentatie nesanatoasa. Aveti grija de voi si interesati-va de sanatatea voastra. Sper ca nu v-am speriat prea tare, nu vreau sa va fac rau dar e mai bine pt voi sa aflati din timp.
  •  
    • 162 mesaje
    7 Sep 2006, 21:23
    0 0
    Iti spun ce mi-a spus un frizer, o fi stiind el ceva:
    Ca sa scapi de matreata, dupa ce te speli, cu orice, da-ti pe par cu LOTIUNEA TARR - este un after shave ieftin, romanesc. Incearca, eu nu am matreta, dar asa mi-a spus frizerul la care ma tund.
  •  
    • 22 mesaje
    7 Sep 2006, 22:21
    0 0
    buna,
    iti recomand tratamentul naturist,pentru detalii ivilisor@yahoo.com
  •  
    • 167 mesaje
    8 Sep 2006, 00:28
    0 0
    Si eu am avut metrata atiti de multa ca parca se intindea si pe pielea fruntii. Am incercat toate metodele si sampoanele de pe piata. Singurul sampon care m-a ajutat in cele din urma a fost samponul contra matretei de la Hemel cosmetics. Vi-l recomand cu caldura. garantat!!! Am vazut ca a mai scris una dintre eve. este real, da rezultate excelente, dar nu de la prima spalare, ci dupa 4-5 spalari se vede rezultat.
  •  
    • 551 mesaje
    8 Sep 2006, 04:16
    0 0
    prietenul meu, care are parul f lung si foarte frumos, aproape ca a scapat de matreatza cu sampon elseve cu seleniu(intensiv), cumparat din franta si italia. el este f incantat, pt ca incercase o multime de sampoane -tratament( nizoral, ducray etc)
  •  
    • 403 mesaje
    8 Sep 2006, 07:38
    0 0
    Andrutica007 are dreptate eu ama juns cand deja acea dermatita era intinsa dupa ureche si la nas(adica se cojeste atat de mult pielea ca face rana)si am foat la dermatolog;care mi-a facut toate analizele la sange sa vada cauza, dupa care mi-a prescris un unguent facut in farmacie(pentru piele)si o solutie (facuta in farmacie)pentru pielea capului.Imi dau cu ele de cate ori apare si asta in special primavara si toamna(eu nu am pe toata perioada anului).Si mi-a zis la fel dermatita seboreica se amelioreaza nu se trateaza, pe intelesul nostru o duci toata viata.Duceti-va la dermatolog ca nu va taie, este mai bine asa.Bafta.