pantofi

•  
    • 45 mesaje
    24 Mar 2004, 22:48
    0 0
    ma numesc Luiza, am 25 de ani si am o mica problema. Sotul meu mi-a cumparat o pereche de pantofi foarte frumosi cu toc de 12 cm, ascutiti (superbi) dar care sunt cu un numar mai mic.Eu de cand a venit primavara numai cu ei m-am incaltat, si la servici si in timpul liber. Problema este ca pe langa ce aveam am mai facut alte bataturi mai mari si dureroase la ultimele 3 degete (la un deget am aproape rana).
    ce as putea face ca sa-i port in continuare la servici, tinand cont ca aproapte toti pantofii mei sunt inalti si ingusti? Deocamdata, cu sacrificii mari, mai pot sa merg fara sa se vada ca as avea o "problema".
    Va multumesc
  •  
    • 7 mesaje
    25 Mar 2004, 00:11
    0 0
    Sal Luiza!
    Tot ce iti pot spune este sa renunti la pantofii ascutiti cel putin pana te vindeci. Poarta si tu ceva comod. Si parerea mea: nu mai purta pantofi cu un numar mai mic Nu-i prea fericit sa ai rani la degete si nu cred ca merita sacrificiul, oricat de dragi ti-ar fi si oricine ti-ar darui.
    Numai bine si sanatate!
    babylove
  •  
    • 27 mesaje
    25 Mar 2004, 10:21
    0 0
    Sa ii faci cu un numar mai mari nu poti Mie imi par tare incomozi pantofii aia ascutiti si cu tocuri subtiri si inalte, nici nu m-as urca pe ei de frica sa nu ma darim Incearca ceva mai comod o vreme, o sa fii uimita cit de bine e. Si pe bataturi poti incerca sa dai cu Clavusin, iar pe rani cu Baneocin pulbere.
  •  
    • 1101 mesaje
    25 Mar 2004, 11:46
    0 0
    ups...pe cuvant dc pot intelege sa te "mutilezi" in halul asta la picioare doar de dragul unor pantofi, oricat ar fi ei de frumosi... NU MERITA...dar fiecare face ce il taie capul...

Oricum pt bataturi iti recomand Clavos si Clavusin (mie prima imi place mai mult, sunt de la firme diferite).

Dc vrei o metoda babeasca, dar cu efecte garantate (de mine si de cei care au mai incercat -dintre cunoscuti) iei slanina preparata in casa (atat de mare cat e batatura), o lipesti de batatura cu leucoplast si o tii pe per noptii...cade (batatura) cam in 6-7 zile (poate si mai mult dc e mare) dar nu raman semne!

Dar obligatoriu pana te vindeci poarta ceva mai comod si la fel de obligatoriu e sa stai cat poti fara incaltari si ciorap, sa se aeriseasca locul...
  •  
    • 45 mesaje
    25 Mar 2004, 19:57
    0 0
    va multumesc mult pentru sfaturi. Am incercat si eu sa le urmez dar din pacate nu tot timpul pot. Azi m-am incaltat cu niste pantofi mai "comozi" si pot sa va spun ca mi-au facut bataturi mai rau decat cei "mici". La servici trebuie sa merg imbracata elegant asa ca varianta cu adidasi cade iar "garderoba" mea cuprinde doar pantofi cu toc. Asa ca nu-mi ramane decat sa rabd pana la vara.
    Voi ati avut astfel de probleme? Cum ati facut? Ati mers pe principiul "rabda baba la frumusete?"
    Despre solutiile care mi le-ati recomandat, cred ca trebuie folosite zilnic si sa nu te incalti cu pantofi ingusti ceea ce la mine este deocamdata imposibil. Poate in concediu...iar despre pedichiura nici nu poate fi vorba de cand am avut o infectie luata de acolo si de abia am scapat de ea.
    Mai bine simt ca ma omoara bataturile decat sa ma mai duc acolo.
    Sa ne auzim cu bine si cat mai curand (chiar ca de abia mai merg!)
  •  
    • 1101 mesaje
    26 Mar 2004, 10:27
    0 0
    scuza-ma dc sunt un pic mai acida...da' ti-o faci cu mana ta...pantofii eleganti
    pot fi bine merci si comozi...

cat despre pedichiura nu ai decat sa ti-o faci singura sau se te duci cu propria ta trusa la cabinet!

Dar dc tu preferi sa suferi (cretin principiu...sa-ti nenorocesti picioarele si sa te alegi cine stie cu ce probleme, mult mai grave, in numele frumusetii) nu vad de ce mai cauti solutii si ajutor in alta parte!!!
  •  
    • 2234 mesaje
    26 Mar 2004, 10:29
    0 0
    mey eu nu merg pe principiul "rabda baba la frumusete", eu vreau comod, frumos, elegant sau cum imi tuna mie. da nu m-as chinui in halul asta. crede-ma ca eleganta si frumusetea pot fi si comode.
  •  
    • 2234 mesaje
    26 Mar 2004, 10:30
    0 0
    referitor la pedichiura sunt de acord cu mdc. sau te duci cu trusa ta, sau te descurci singurica.
  •  
    • 45 mesaje
    27 Mar 2004, 12:29
    0 0
    va multumesc pentru sfaturile voastre. Chiar nu-mi trecuse prin cap sa ma duc cu trusa mea, asa cred ca o sa fac pentru ca nu prea mai merge.