test HPV

•  
    • 120 mesaje
    25 Feb 2008, 10:50
    0 0
    Buna fetelor...
    Ma pregatest sa devin si eu mamica si abia astept, dar m-am gindit inainte sa fac niste analize pt a evita unele neplaceri.
    asa ca am facut la medsana niste analize, printre care un papanicolau si testul Hpv. Testul papanicolau a iesit 2 iar la testul HPV a iesit ca as avea vreo 4 tipuri de HPV, lucru la m-a ingrozit.....Maine sunt programata la o colposcopie. Sincera sa fiu nu stiu ce presupune sa ai radacini de HPV, la ce riscuri sa ma astept si imi este foarte teama.... daca ma puteti ajuta cu un sfat, sau ce stiti voi....
    Multumesc frumos
  •  
    • 1005 mesaje
    25 Feb 2008, 11:43
    0 0
    Cel mai bine este sa-ti intrebi medicul ginecolog , dar eu stiu ca poti avea copii fara probleme , doar ca trebuie sa nasti prin cezariana pentru ca bebe sa nu ia contact cu virusul atunci cand se naste...
  •  
    • 120 mesaje
    25 Feb 2008, 12:11
    0 0
    Multumesc, maine ma duc sa fac colposcopia aia si o sa vad ce imi spune medicul ginecolog...
    dar speram sa aud pareri si de la cineva care a trecut prin asta....
  •  
    • 120 mesaje
    25 Feb 2008, 12:11
    0 0
    Multumesc, maine ma duc sa fac colposcopia aia si o sa vad ce imi spune medicul ginecolog...
    dar speram sa aud pareri si de la cineva care a trecut prin asta....
  •  
    • 108 mesaje
    25 Feb 2008, 23:53
    0 0
    .
  •  
    • 3 mesaje
    29 Feb 2008, 18:48
    0 0
    PAP 2 inseamna inflamatie, iar in legatura cu cele4 tipuri de HPV, trebuie sa faci neaparat o determinare de ADN HPV si genotipare!(intereseaza-te dc laboratorul specifica clar tulpina de HPV sau doar high/low rish! este f important sa stii clar ce tulpini ai!institutul de virusologie din Dristor sau Medlife face asa ceva)