spirulina

•  
    • 45 mesaje
    24 Mar 2004, 16:02
    0 0
    poate sa imi spuna cineva ceva despre spirulina si uleiul de catina? am citit niste articole ff interesante dar nu am fost in stare sa le sintetizez. orice informatie (dar nu din citite sau auzite)preferabil din proprie experienta este binevenita
    va multumesc anticipat
  •  
    • 865 mesaje
    24 Mar 2004, 16:48
    0 0
    Eu stiu ca ajuta si la slabit; trebuie s iei o pastila cu jumatate de ora inainte de a manca.
  •  
    • 831 mesaje
    24 Mar 2004, 17:36
    0 1
    Buna gaby! Eu am facut deja o cura cu spirulina si ulei de catina timp de 1 luna de zile. Mie mi-a fost recomandat de o amica, care este asistenta generalista. Ma simteam slabita si nu prea aveam pofta de mancare.....Cura se face de 3 ori pe an, a cate 1 luna de zile cura, cu pauza intre ele de cel putin 1 luna. Spirulina si ulei de catina am luat de la o farmacie naturista, si ambele sunt de la firma Hofigal. In perioada cat am luat spirulina si ulei de catina, m-am simtit excelent si aveam pofta de mancare. Se ia de 3 ori pe zi cate un drajeu si 20 picaturi de ulei cu cel putin 20 minute inainte de mesele principale. Daca mai ai si alte intrebari sau nelamuriri iti stau cu placere la dispozitie.Toate cele bune
  •  
    • 13 mesaje
    24 Mar 2004, 20:46
    1 0
    spirulina are efect remineralizant si revitalizant.in general se spune ca poti s-o iei si ca adjuvant in curele de slabire si in cele de ingrasare.din cate s-a demonstrat contine o cantitate mare de proteine(spirulina)ceea ce da o senzatie de satietate. insa se pare ca majoritatea persoanelor care au folosit spirulina s-au ingrasat.
  •  
    • 45 mesaje
    25 Mar 2004, 10:48
    0 0
    draga ilinka numele meu este de fapt claudia(gaby e numele prietenului meu de care sint nedespartita-evident)multumesc mult pt lamuriri. problema e urmatoarea: am citit in prospectul de ulei de catina al firmei hofigal ca ar trebui facute analize inainte si periodic in timpul tratamentului cu ulei si cum eu nu iau niciodata nimic dupa ureche m-am gindit ca ar fi de bun simt sa intreb. pe de alta pate, pe mine ma intereseaza sa fiu mai plina de energie, ca pofta de mincare am si de dat (sint taur prin urmare fff gurmanda) citind si ce a scris ioana, trebuie sa te intreb: ingrasa sau nu?
    multumesc pt ajutor, va pup
  •  
    • 41 mesaje
    25 Mar 2004, 14:19
    1 0
    In generl nu ingrasa, cel putin persoanele din jurul meu care au luat, nu s-au ingrasat.Se gaseste acum in farmcii tot de la Hofigal - CATINOFORT-
    contine catina si spirulina, si este energizant,indicat suprasolicitari intelectuale si fizice, oboseala cronica, insomnii, obezitate, afecctiuni hepatice, hipercolesterolemie, Ca dozare : 3-5 capsule/ zi dupa masa in cure de 1-3 luni, de 2-4 ori pe an.Contraindicatii- nu are. Tot ce am scris eu acum a fost cu prospectul in fata.Sper sa fie de folos
  •  
    • 831 mesaje
    25 Mar 2004, 14:31
    0 0
    Draga Claudia (imi cer scuze ca am scris "gaby" si nu claudia eu nu am facut absolut nici o analiza inainte, caci prietena mea e asistenta si la recomandarea ei mi-am luat ulei de catina si spirulina. Insa nu neg faptul ca ar fi bine si indicat totodata sa-ti faci ceva analize inainte, desi.....nu prea cred ca are ce dauna catina asta....in fine.....de ingrasat nu m-am ingrasat (desi mi-as fi dorit , caci am numa' 45 de kg)insa reamintesc ca am facut doar o luna cura asta....de la 1 aprilie o incep pe cea de-a doua te voi mai tine la curent cu evolutia.Pupici!
  •  
    • 45 mesaje
    25 Mar 2004, 15:00
    0 0
    draga ilinka (nici o problema cu numele mi-ar fi placut gaby dar mama nu a vrut)
    multumesc mult pt lamuriri ma tenteaza si pe mine o cura ca ma simt cam lipsita de chef de viata si sint totusi tinara. am inteles ca e farmacie prin colentina care comercializeaza numai produsele acestei firme si cred ca o sa trec pe acolo cit de curind. din ce am citit eu, fctie de cum este luat, uleiul de catina ajuta chiar la slabit. oricum trebuie sa incerc pe propria-mi piele
    inca o data multumesc pt raspunsuri si pt promptitudine
    te pup
  •  
    • 683 mesaje
    25 Mar 2004, 15:20
    3 1
    Spirulina e foarte buna pt cele care vor sa slabeasca, taie pofta de mancare si energizeaza. E foarte buna in sesiune si la efor fizic. Se iau cam cam 4-6 pastile pe zi timp de 1 luna. efectele sunt vizibile, ai o stare de bine, energie, vitalite