am probleme cu greutatea

•  
    • 15 mesaje
    22 Feb 2008, 08:27
    0 0
    ar putea cineva sa imi recomande un complex de vitamine sa ma ingras? Din cauza unor probleme( nu de sanatate) in urma cu 2 ani am slbit 9 kg din 48 cat aveam pe atunci si de atunci si pana acum nu am mai reusit sa pun la loc mai mult de 2-4 kg.Toate analizele sunt bune.Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc mult!
  •  
    • 1015 mesaje
    22 Feb 2008, 10:28
    0 0
    Produsul se cheama Gano Garcinia. Da rezultate, intr-o luna iei in greutate cam 6 - 7 kg. Iti regleaza metabolismul. Garantat da rezultate atat pt persoanele slabe care vor sa se ingrase cat si celor grase care vor sa slabeasca, incercat de mine si celor carora l-am recomandat. Pe net poti face comanda. Gasesti tu.
  •  
    • 3036 mesaje
    22 Feb 2008, 19:03
    0 0
    crismar, mai intai ar fi bine sa mergi la un endocrinolog pentru un consult si, eventual, niscaiva analize. posibil sa ai hipertiroidie sau altceva de genul asta...

nu de alta, dar stresul indelungat sau traumele pot, in timp, sa se somatizeze si sa produca fel si fel de dezechilibre.

daca dupa consult reiese ca esti sanatoasa, remediile (conform Ayurveda) sunt simple:
    - odihna si munca cu masura
    - hrana nutritiva, dar usor digerabila
    - miscare in aer liber, la soare sau macar lumina de zi
    - cultivarea unei stari generale de multumire, de satisfactie (incepi sa faci toate lucrurile pe care ti le-ai dorit sa le faci pentru tine, dar pe care, din diverse motive, pana acum ai amanat sa le faci)

hrana usoara si nutritiva:
    - orez de calitate: cu bob lung, alb/basmati; sau rosu/orez thailandez
    - cantitati moderate de unt clarifiat (cauta pe net reteta de "ghee"), care se poate lua ca atare sau poate fi folosit la gatit
    - cantitati moderate de migdale, susan
    - legume: castraveti, dovlecei, fasole verde, broccoli, porumb dulce, mazare, sparanghel
    - fructe bine coapte, dulci, zemoase
    - peste, carne slaba de pasare, max 1 ou pe zi, fiert tare
    - icre, iaurt
    - fulgi de ovaz sau de germeni de grau

Altele:
    - daca tii neaparat sa mananci ceva prajit, foloseste ulei de palmier (se gaseste la supermarketuri)
    - la salate poti pune ulei de masline si suc de lamaie in loc de otet (e bine sa eviti, pe cat posibil, sa consumi alimente cu gust acru, amar sau extrem de picant)
    - cauta pe net reteta de Asure: este un fel de desert arabesc care aduce oarecum cu coliva, dar contine, pe langa grau, si fructe, alune, migdale... rezultatul este foarte gustos si nutritiv.
  •  
    • 3036 mesaje
    22 Feb 2008, 19:26
    0 0
    mival, continui sa ma naucesti, pe bune...

o ingrasare cu 6-7 kg pe luna e boala curata!!!!!

las-o naibii de reclama, te cred ca esti distribuitor, da' nici chiar asa
  •  
    • 49 mesaje
    22 Feb 2008, 19:36
    0 0
    nici eu nu cred ca te poti ingrasa atat de repede.cred ca mai degraba te deregleaza.si eu imi doresc sa ma ingras.am 48 de kg la 1,68m.dar chiar ata de disperata nu sunt.abia astept sa mai vad sfaturi.mi-e greu sa tin un regim nutritiv,pentru ca am si o fetita si nu pot sa stau numai de mine.cred ca nu avem decat sa ne acceptam asa cum suntem pentru ca ne putem ingrasa sau putem slabi si din vina stresului pe ni-l provoaca problema respectiva.totul e din subconstient.cred eu.va pup dulce
  •  
    • 1015 mesaje
    22 Feb 2008, 21:47
    0 0
    Nu sunt distribuitor, eu ziceam de ce am incercat eu si altii pe care-i stiu. Fiecare alege optiunea care este mai buna pentru el, atat. Asa ca nu va suparati ca v-am zis, pe viitor nu mai zic si gata, e simplu pentru mine. Sanatate!