dureri de git
-
21 Feb 2008, 20:300 0ma doare gitul ce ma sfatuiti fetelor sunt alergica la medicamente va pup abba
-
21 Feb 2008, 21:50din ce localitate esti? in craiova exista un program"dureri in gat",la o clinica particulara.programul consta in apliacrea a doua pufuri dintr-un spray...se asteapta 3 ore si se vede efectul! e un studiul!intereseaza-te la medicul de familie, poate exista si in orasul tau!
-
22 Feb 2008, 03:42comprese cu felii de cartof fiert (cat de cald suporti, poti eventual sa te dai cu alifie de galbenele pe gat inainte ca sa nu te iriti), daca suporti mirosul de spirt poti sa stropesti cartofii si ii aplici asa si protejezi cu un tifon. nu-i lasi decat atata timp cat sunt calzi
gargara cu apa cu sare (o lingurita la un pahar mediu)
tinctura de propolis
lamaie+miere
ceaiuri calde -
22 Feb 2008, 09:041 lingurita de miere de albine+2-3 lingurite de otet de mere si se completeaza cu 2 degete de ceai la temperatura camerei
se bea cu inghitituri mici ca pe cafea de 3 ori pe zi ....dupa care 30 de minute nu se mai bea nimic.
folosesc acest tratament naturist de ceva timp si il stiu din formula As
Atentie ca sa-si faca efectul repede trebuie sa fie luat de la primele simptome ale durerii in gat! -
22 Feb 2008, 16:09va multumesc fetelor am sa incerc si eu aceste tratamente nu le-am stiut eu sunt din jud Hunedoara va pup sa ne auzim de bine pa
-
22 Feb 2008, 17:48incearca si cu Hexoralett eN nu e chiatr un maeciamt sunt niste bobonele d esupt si poate ca se rezolva, multa sanayate!