cine ma poate ajuta
-
21 Feb 2008, 10:440 0Buna fetelor ! Rugamintea mea este, daca vreuna dintre voi stie din experienta proprie sau din experienta celor apropiati, sa ma ajute si pe mine cu un sfat. La analizele facute la sfarsitul lunii ianuarii mi a iesit vsh ul 30/la o ora si nu pot sa descopar motivul pt care este asa de mare. Am facut echografie totala, tomografii, radiografie cu bariu si totul este ok. Problemele pe care le am ar fi o esofagita si infectia cu helicobacter. O alta problema pe care o am de ceva timp este o hipotiroidie cu nodul pe lobul stang al tiroidei. Sunt programata saptamana viitoare la endocrinologie la doamna doctor Ghemigean care probabil ma va trimite sa mi fac o punctie pt a vedea de ce natura este nodulul. Intrebarea ar fi ce analize ar trebui sa mi mai fac si daca stiti din ce cauze mai poate creste vsh ul in afara de infectii, inflamatii si cancer pt ca eu chiar nu stiu ce sa mai fac si vreau sa descopar neaparat care este cauza ecestei cresteri a vsh ului. Imi cer scuze pt acest mesaj atat de lung si multumesc mult celor care au rabdarea sa -l citeasca cat si celor care ma pot ajuta cu un sfat. Va pup
-
21 Feb 2008, 11:27Din pacate nu iti pot da un raspuns care sa te ajute sa te linistesti pana ajungi la endocrinolog.
Ceea ce iti pot spune este ca, foarte multe probleme, destul de banale, au legatura cu sistemul endocrin.
Stiu, pentru ca sunt pacienta Profesorului Dumitrache de aproape 14 ani.
Multa sanatate iti doresc, si sper ca nodulul tiroidian sa nu fie cancerigen. -
21 Feb 2008, 11:29Este posibil sa ai o infectie urinara(minora) si deci care nu iese la analize.Te sfatuiesc sa nu iti faci punctie la nodul.Incerca sa pui pe zona gatului cate trei frunze de varza (proapata),cu nervurile zdrobite.Bea infuzie de dragaica si de frunze de telina.
Daca ai intrebari ma poti contacta la
florentin_george1960@yahoo.com -
4 Mar 2008, 22:08Ai mai facut ceva analize? Ceea ce pot sa-ti zic sigur, e ca infectia cu helicobacter se poate trata DOAR pe cale naturala. Daca esti interesata, cauta-ma pe gratielatv@gmail.com. Sanatate iti doresc si sa nu fii speriata ca astazi, totusi, exista solutii.