TERAPEUT LA DISPOZITIA VOASTRA

•  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 06:23
    0 0
    Dragele mele,
    Nu am mai intrat de mult in acest forum la sectiunea "Sanatate". Chiar sunt surprinsa de cate probleme au Evele.
    Evelor, va stau la dispozitie si aici si pe Yahoo messenger : mihaela.antoaneta pentru sprijin si recomandare de terapii.
    Va doresc sanatate, iubire, frumusete si abundenta tuturor.
  •  
    • 103 mesaje
    24 Oct 2008, 10:30
    0 0
    Buna ziua.Am o problema cu care ma confrunt de ani de zile.Infectia urinara si secretiile vaginale.I au tratamente imi trec,si dupa ceva timp reapar.Am inteles ca exista tratament homeopat,dar nu stiu in ce consta,si unde gasesc astfel de doctori.Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc.
  •  
    • 224 mesaje
    24 Oct 2008, 11:59
    0 0
    In toate orasele mari sunt dr homeopati,intra pe google si vezi....cu tratament homeopatic scapi de cele mai mari probleme de sanatate pt ca trateaza organismul in ansamblu,nu pe bucatele ca medicina alopata.Spune din ce oras esti si poate te ajut...Sanatate.
  •  
    • 103 mesaje
    24 Oct 2008, 13:41
    0 0
    Din Bucuresti.Este costisitor un astfel de tratament?
  •  
    • 160 mesaje
    24 Oct 2008, 14:40
    0 0
    ceva pt blestemata de candida, care mai nou imi apare in fiecare luna inainte de menstruatie, stiti?
  •  
    • 224 mesaje
    24 Oct 2008, 17:34
    0 0
    In Bucuresti era prof. dr. Teleianu ,un nume de referinta in homeopatia romaneasca,dar am citit recent ca a murit,dar sunt medici pregatiti de el,care cred eu ca sunt f buni(am vazut lucrari,studii de caz,pe net,f interesante,complicate,rezolvate).Eu sunt din Moldova,la mine in oras,preturile variaza in functie de cat de cunoscut e medicul,cata experienta are etc.O consultatie la medicul la care am fost eu,acum costa cam 200 lei,prima consultatie,apoi la control(ca sa zic asa)dai mult mai putin,in jur de 30-50 lei.In ac pret intra si remediul care trebuie sa il iei,e preparat de el.Eu am fost ff multumita de el,am rezolvat probleme de tulburari de comportament la adolescenti, cresterea imunitatii si altele.Prima consultatie e mai scumpa pt ca ,tre sa vb cu dr despre tine ca persoana,multe amanunte care il pot face pe el sa vada ce remediu ti se potriveste,de aceea costa asa de mult.Alti medici iti recomanda remediul,si il poti cumpara de la farmacie,sunt f ieftine in comparatie cu medicam alopate.Pt ca eu am venituri modeste,am cautat pe net si mi`am cumparat carti despre homeopatie si acum ma tratez si imi tratez fam singura,dar in felul ac nu am ajuns la complicatii;nimeni din fam.nu a mai avut in ultimii 4 ani mai mult de o banala raceala,nici chiar mama care are niste ani...remediile sunt in cel mai rau caz inofensive(anumite concentratii,cele mai coc ,ca sa zic asa,nu se elibereaza fara reteta)....