candidoza....

•  
    • 146 mesaje
    20 Feb 2008, 00:58
    0 0
    o candidoza netratata poate duce la...... ?de vreo 2 ani ma omoara...si fac tratament...dispare....si reapare....
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 01:45
    0 0
    Medicii japonezi sunt surprinsi de efectele benefice ale ciuperci GANODERMA LUCIDUM si confirma eficacitatea sa in cazul multor boli, cum ar fi si cea care te deranjeaza pe tine.
    Studiaza www.ganoexcel.com.ro/rom7105
    Pentru detalii legate de schema de tratament, daca te intereseaza contacteaza-ma direct si te voi sprijini.
  •  
    • 453 mesaje
    20 Feb 2008, 08:47
    0 1
    Buna!Candidiza nu se trateaza, ea exista in organism!Ce vezi tu ca apare si dispare sunt numai efectele reactivarii ei.Asta se intampla din diferite motive, alimentatie, stress, etc.Ce poti face e sa tii o igiena constanta, prin spalaturi interne cam de doua ori pe saptamana, cu ceai caldut de musetel, poate si cu putin bicarbonat (mai ales atunci cand te deranjaza candidoza).Nu am inteles la ce ar putea duce candidoza...ce nelamurire aveai tu!Oricum, multa sanatate si nu te impacienta.Cel mai sigur mergi la un dr, sau doi, si vezi ce ti se spune!
  •  
    • 146 mesaje
    20 Feb 2008, 11:22
    0 1
    bicarbonat folosesc ....ovule...tergynan....tricomicon....imi mai recomandase medicul mai demult...gynex sau..nu mai stiu..cert e ca dupa 2-3 zile de tratament am facut alergie la ele....
    ma jeneaza...si `mi creeaza un disconfort ingrozitor...trece...si reapare....am facut tratament cu ecoflorina....sunt niste fiole orale...care se iau...cu nush ce fermentyi activi...iaca nu mai stiu...mi-a trecut...dupa 3-4 fiole...insa...a reaparut.cum las medicamentele...cum reapare...
    eu auzisem ca se poate fixa pe org.interne...si ca poate afecta la femei cap.de reproducere..
  •  
    • 8403 mesaje
    20 Feb 2008, 12:20
    1 0
    are urmari, intr-adevar.printre altele, favorizeaza depozitarea grasimii in artere si pe organe.

cauta ovule Crvugid, si mergi la un laborator bun.s-ar putea s anu fie de exemplu o Candida albicans, ci alte tipuri de candida.si cere sa ti se faca si o antifungigrama.

insa trebuie sa fii atenta la alimentatie, la starea hormonala si la imunitate.nu ai voie de carbohidrati in alimentatie- de exemplu in perioada acuta a bolii.candida iubeste dulciurile si sangele acid.
  •  
    • 528 mesaje
    21 Feb 2008, 10:24
    0 0
    In Cluj nu stiti cumva un laborator bun? Am fost la un cab prticular cu aceasta problema si doar sa uitat inauntru... nu a facut nici un test de lama. Mia dat ovule si crema pt prtener dar....
  •  
    • 476 mesaje
    21 Feb 2008, 11:33
    0 1
    Si la mine recidiva destrul de des, atat cat sa imi creeze si o stare tare urata....
    Am facut si eu tot felul de tratamente, dar dupa ce am folosit Gynofort. Este o crema care nu se scurge deloc;te speli inainte cu Tantum Rosa, apoi o "aplici"; o poti pune si intr-o dimineata, nu trebuie sa astepti seara.... Nu trebuie sa te speli dupa (inauntru) cateva zile; mie mi-a zis ginecoloaga cam 5 zile.
    De atunci nu a mai recidivat.
    PS Nu trebuie sa folosesti produse pe acelasi spectru; de fiecare data trebuie sa folosesti altceva. Asta este unul din secretele combaterii candidozei.
    Din pacate ea tot va mai recidiva...
  •  
    • 146 mesaje
    22 Feb 2008, 12:06
    0 1
    "Nu trebuie sa folosesti produse pe acelasi spectru; de fiecare data trebuie sa folosesti altceva." ...l;a ce anume te referi.... ?...is cam bleguta in dimineata asta ...
    eu sunt si alergica la f.multe chestii./..si am anumite retineri fata de produsele noi....daca ma impac bine cu tricomicon....le iau pe astea......tergynan`ul la fel.....ma tem ca de la gyno...ala a avut o reactie f.urata....
  •  
    • 3741 mesaje
    22 Feb 2008, 14:17
    0 0
    Eu fac spalaturi vaginale cu bicarbonat. Mi-am luat un irigator bun, tantum rosa si pun cam 2 linguri de bicarbonat in ceai de galbenele. Cam la o jumatate de litru, 2 linguri de bicarbonat, chiar si 3.
    Mie mi-a trecut in 2 zile, dar daca nu sunt atenta, imi reapare pentru ca este in organism.

Cand am luat Augumentin aveam o candidoza de imi era frica sa ma duc si la wc pentru ca ma ustura tare rau. M-am spalat cu bicarbonat si in 2 zile gata.
  •  
    • 101 mesaje
    22 Feb 2008, 15:06
    1 0
    Si la mine tot apare si o tratez, trece si iar re-apare. de cativa ani deja, multi. am cam folosit tot ce exista ca medicamente, si trece, dar nuami temporar. mie insa mi-a zis ginecoloaga sa NU ma mai spal DELOC inauntru (si eu tot tantum rose foloseam), si sa nu mai folosesc tampoane interne deloc, ca nu fac decat sa-mi intinda candidoza peste tot si sa o intretina. si a avut dreptate, desi a durat o vreme. chiar cand se activeaza acuma, abia o mai resimt, nu mai am simptomele acelea greu de suportat.
  •  
    • 16 mesaje
    23 Feb 2008, 15:11
    0 1
    fetelor,candidoza are ff multe cauze(antibioticele,stresul,alimentatia,imunitate scazuta).Candida tre sa existe in vagin,insa tre tratata doar cand supara pasarelul.O igiena corecta de 2 ori pe sapt cu irigatorul in care punem fie tantum rosa,fie ceai de galbenele,fie 1l apa si 2 ling otet sau bicarbonat nu se ajunge la boala Candidoza.incercati ce va spun,are efect! In plus un tratament de candida tre facut de ambii parteneri si fara contact in perioada aceea.
  •  
    • 146 mesaje
    23 Feb 2008, 23:44
    0 0
    acum lumea se bate cap in cap....ca trebuie facut de ambii...asa cum stiam si eu....sau ca tre` facut doar de partea feminia a cuplului
    de bicarbonat stiam...si folosesc...si tantum rosa...dar de otet ?!!!!...asta chiar suna....aiurea..
    pupacei
  •  
    • 146 mesaje
    23 Feb 2008, 23:45
    0 2
    p.s
    imi spusese cineva ca se poate fixa (de ea....candida e vb) si organele interne...bla bla bla....tractu` intestinal ...bla bla bla....
    o fi oare asa ?
  •  
    • 249 mesaje
    25 Feb 2008, 12:35
    1 0
    candida albicans se gaseste si in stomac... cred ca ai inteles tu gresit ... eu n-am mai auzit de candida in alta parte decat vaginala, bucala si implicit la stomac . Ma gandesc ca daca ai bucala, automat ai si in stomac ... brrr

Eu tocmai m-am luptat cu o candida, si inca ma mai lupt, asta-mi mai lipsea ... aproape ca mi-a trecut dar am o noua obsesie acuma

in acest moment folosesc ovule de la Hofigal Monofemina ) si bineinteles ca banuiesc ca am si bucala, logic ca sa fie tabloul complet ...

mai scrieti si voi ce mai folositi
  •  
    • 146 mesaje
    26 Feb 2008, 12:12
    1 1
    bucala inca....sper ca n=am....si astalalta m=a lasat...si am luat tergynan (ovule)...
    monofemina am fol si eu....dar nu a avut nici un efect...
    tricomicon is bune iarasi....facute in laborator.....
    tre sa ma duc la un medic pt niste analize complete....si sa`mi dea el un tratament calumea.....
    pupacei
  •  
    • 146 mesaje
    26 Feb 2008, 12:12
    0 0
    p.s
    cre`ca era tractu` digestiv....nu intestinal
  •  
    • 249 mesaje
    28 Feb 2008, 11:26
    0 1
    eu folosesc monofemina doar preventiv... normal ca atunci cand era groasa treaba am urmat tratament serios dar am eu impresia ca a mai ramas ceva pe acolo si da, ma voi duce si eu la medic sa fac niste analize dar sa termin ovulele astea acuma ...
  •  
    • 254 mesaje
    28 Feb 2008, 12:43
    0 0
    bonjour,
    candidoza apare atunci cand exista o predispozitie a organisnului
    In general hormonul feminin numit progesteron, care creste cantitatea de glicogen a micoasei vaginale, ph-ul devenind acid este un prim factor iar apoi o scadere a imunitatii organismului la infectii
    Deci mai iantai ai grije ce pilule contraceptive folosesti, sau daca nu ai folosit intreaba ginecologul si endocrinologul care-ti sunt bune ptr. o reglare hormonala, apoi fa o imunizare a organismului cu septilin sau echinaceea timp de 3 luni, iar ca tratament dau rezultate Ketoconazolul sauu Niatatinul.
    ok, hai ca te-am ametit putin....
  •  
    • 120 mesaje
    28 Feb 2008, 15:12
    0 0
    asa este .... si eu am aceasta problema si se pare ca singura explicatie este cea cu ph pre acid....
  •  
    • 1 mesaje
    3 Mar 2008, 17:47
    0 0
    este adevarat ca daca nu tratezi candidoza se poate ajunge la cancer sau chiar sida?