Sa fie oare spondiloza cervicala?

•  
    • 15 mesaje
    19 Feb 2008, 21:37
    0 0
    De cateva luni ma confrunt cu niste dureri neplacutre de cap, cu ameteli, simt ca o presiune pe cap si in ureche. Durerea a inceput i spatele capului, uneori ascutita, uneori ca o presiune si in acelasi timp ma doare gatul si mi se lasa durearea cateodata in brate, pana in degete. Am fost intr-o zi la urgente ca ma simtisem foarte rau si doctorii mi-au facut un CT scan la cap, dar nu au gasit nimic. Apoi alte raspounsuri nu au avut decat ca poate fi de la stres. Eu nu cred ca e de la stres pt ca durerile astea si ametelile sunt contante, de dimineata pana seara si ma am si dureri de la coloana vertebrala. Daca se confrunta cineva cu astfel de simptome, sau daca cineva are spondiloza cervicala si imi poate spune cum se manifesta. De curand am inceput scoala si nu ma pot concentra si scapa de ameteli. Trebuie sa fac ceva, si partea haioasa e ca deocamdata la dr nu ma pot duce deoarece locuiesc in alta tara si deocamdata nu am asigurare medicala.
    Va multumesc anticipat!
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2008, 02:54
    0 0
    Nu cred ca e spondiloza.
    Ti-ai schimbat cumva obisnuintele alimentare? Ai schimbat apa pe care o bei? Gandeste-te ce legatura de timp este intre locul unde stai acum si momentul in care a aparut disconfortul?
    Ca masura de prima urgenta du-te la orice farmacie, din orice tara te afli si ia Ca+Mg+Zn si Spirulina si mai ia ceva care sa dreneze bila. Cred ca ai o problema cu vezica biliara care ascunde o disfunctionalitate a ficatului.
    De asemenea, studiaza www.ganoexcel.com.ro/rom7105 si mai lasa grijile, totul va fi perfect si minunat.
    PS: Nu ma crede nebuna, ca asa functionam noi, oamenii, pe principiul "unde dai si unde crapa"