pt joddy...

•  
    • 89 mesaje
    19 Feb 2008, 11:43
    0 0
    joddy, am auzit si eu de Centrul Medical Unirea, dar habar n-am unde este. poti sa-mi explici cum ajung acolo? ai cumva si un nr. de tel. unde as putea suna pt programare? si... IMI POTI RECOMANDA UN MEDIC?
    nu sunt bolnava, vreau doar sa ma pregatesc pentru bebe si asta inseamna un control f atent si multe, multe analize
  •  
    • 122 mesaje
    19 Feb 2008, 11:54
    0 0
    Draga mea,Unirea Medical au mai multe centre,il poti alege pe cel mai apropiat tie.Au cel putin 4,printre care si o maternitate.Ma bucur sa aud ca vrei sa ai un bebita,si este o decizie inteleapta ,ca vrei sa faci toate investigatiile,inainte de a te apuca sa il concepi.Singurul medic ginecolog la care eu ma duc este d-na doctor Corina Grigoriu.Se poarta frumos,cald,calm si are multa rabdare.Dar te avertizez ca este o persoana fff ocupata,si are f multi pacienti, asa ca greu o sa dai de ea.O poti gasi si la Sanador,dar doar miercurea ;tel la care te poti programa este:0213224674 dar fii rabdatoare,suna mai tot timpul ocupat.Acolo e mai usor sa te programezi.La centrele Unirea poti gasi ce nr. de tel vrei pe site,dai cautare "centrul medical unirea" si gasesti tot ce ai nevoie.Sper ca ti-am fost de folos si sper ca daca o vei alege pe Dna doctor,sa fii si multumita.Succes si sanatate! Te pup