a mai avut cineva pareza faciala?
-
18 Feb 2008, 18:310 0Buna tuturor! Acum 8 zile am facut pareza faciala periferica dreapta! Am fost la Spitalul Municipal Bucuresti, la dr.neurolog Laura Lazarescu. Mi-a prescris un tratament cu Medrol, Milgamma, Aciclosir. Dar nu observ nici un rezultat. Va rog sa-mi spuneti daca a avut cineva ceva asemenator si in cat timp i-a trecut!!! Vreau sa stiu la ce sa ma astept. Ati facut sialte tratamentet in afara de cel medicamentos?
-
18 Feb 2008, 23:54pareza se rezolva in timp mai lung si depinde si de gravitatea sa.e prematur sa astepti rezultate in doar 8 zile.milgama il poti inlocui cu un complex de vitamine B natural,iar la tratament adauga Omega 3(lucreaza atat asupra colesterolului cat si asupra fibrei nervoase)
am trimis mp pentru a discuta stilul de viata. -
20 Feb 2008, 03:17Draga mea, iti doresc sa iti revii cat mai repede.
Stiu pe cineva care a fost paralizat in scaun cu rotile si si-a revenit, asa ca, fii convinsa ca nu e decat o stare trecatoare. Pana iti revii foloseste timpul ca sa te odihnesti si sa iti faci planuri legate de cat de frumoasa va fi viata ta dupa aceasta experienta marcanta.
Cel despre care iti spuneam a folosit pentru a se recupera produse Gano. Dupa 3 sapatamani de tratament s-a ridicat din scaunul cu rotile si a facut un drum lung cu masina.
www.ganoexcel.com.ro/rom7105 si recuparare usoara.