tratament leziune pe col

•  
    • 1924 mesaje
    18 Feb 2008, 17:55
    0 0
    inafara de metoda cauterizarii, mai exista si alte metode de tratare a unei leziuni pe col?

am inteles ca aceasta e metoda de tratament clasica si recunosc ca perspectiva asta ma cam sperie
  •  
    • 122 mesaje
    18 Feb 2008, 18:12
    0 0
    Din cate stiu,cauterizarea este indicata in cazul in care alte metode de tratament nu dau rezultat..cum ar fi ovule si spalaturi vaginale cu ceaiuri.Dar in general rana pe col se inchide mai greu cu acest fel de tratament,de aceea medicii recomanda cauterizarea.Depinde si daca rana pe col e rezultatul infectiei cu papiloma virus.. e mai complicat, pt ca rana deschisa se poate croniciza.In cazul in care rana nu e produsa de virus,e mult mai usor si se recomanda metodele de mai sus.In fine, cel mai bine e sa ceri parerea a cel putin 2 medici,unii sunt pur si simplu "macelari", nu le pasa ca ai putea incerca si alt fel de tratament inainte.Eu am multe cunostinte care s-au tratat cu ceaiuri si ovule si a dat rezultate bune, dar depinde de la persoana la persoana.Iti doresc sanatate
  •  
    • 1924 mesaje
    18 Feb 2008, 18:24
    0 0
    multumesc, joddy : tot ce mi s-a spus la control este ca pare o leziune mai veche - la analize inca astept rezultatele, asa incat poate vom discuta cu aceasta ocazie optiunile de tratament

poate imi dai mai multe detalii despre ceaiuri? un astfel de tratament nu are cum sa strice, nu?
  •  
    • 172 mesaje
    19 Feb 2008, 00:11
    0 0
    coada soricelului,coada calului,sunatoare,cretisoara.combinate in parti egale.se pun la 1/2 litru apa,4 linguri.se pune la fiert pana da un clocot,se lasa apoi la infuzat cca 5 minute.se strecoara.din ceaiul preparat se bea o cana,iar cu restul se fac spalaturi.acest tratament se face 14 zile;apoi pauza 10 zile si se repeta.
    se tine si regim alimentar cu legume si cruditati'